Vali Günaydın Heyelan Bölgesinde İncelemede Bulundu - Son Dakika
Güncel

Vali Günaydın Heyelan Bölgesinde İncelemede Bulundu

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın ve AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, İnebolu ilçesinde heyelan yaşanan Çatalkaya Sanayi Sitesi'nde incelemelerde bulundu.

17.01.2016 18:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın ve AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, İnebolu ilçesinde heyelan yaşanan Çatalkaya Sanayi Sitesi'nde incelemelerde bulundu.

Sanayi esnafıyla görüşerek geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Günaydın, Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy'dan heyelanla ilgili bilgi aldı.

Günaydın, incelemenin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için her türlü tedbiri alacaklarını söyledi.

Bölgede AFAD ve DSİ yetkililerinin de inceleme yaptığını belirten Vali Günaydın, "Vatandaşın sıkıntısı olduğu zaman zaten Kaymakamımız burada. Gereken çalışmalar yapılmış. Bundan sonra da ne gerekiyorsa oturup konuşacağız ve kesin çözümü bulmak için elimizden gelen bütün gayreti ortaya koyacağız" dedi.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik de açıklamasında, "Buradaki hadiseyi en mantıklı şekilde, en doğru şekilde nasıl çözülecekse hallolması için uğraşacağız. Bize düşen neyse burada İnebolulu hemşehrilerimizin ve sanayideki esnafımızın yanındayız. Kurumlarımızla DSİ başta olmak üzere bu meydana gelen heyelanda üzerlerine düşen vazifeyi Kaymakamlığımızla birlikte yapmışlardır. Bizim takibimizde olmuştur bu mesele. Bundan sonra da ne yapılması gerekiyorsa aynı ciddiyetle yapacağız. Her meselede olduğu gibi bu meselede de vatandaşlarımızın yararına menfaatine devletin ne imkanı varsa onu kullandırmak bizim başlıca vazifemizdir" ifadesini kullandı.

Vali Günaydın, daha sonra İnebolu Öğretmenevi'nde sanayi esnafıyla toplantı yaptı.

İnceleme ve toplantıya AK Parti İlçe Başkanı İsa Karamehmetoğlu ile İl Genel Meclis üÜyesi Mehmet Kösem de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Günaydın Heyelan Bölgesinde İncelemede Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement