Vali Harput Turgut Yılmaz İpek Yibo’da - Son Dakika
Güncel

Vali Harput Turgut Yılmaz İpek Yibo’da

Vali Harput Turgut Yılmaz İpek Yibo’da

Bursa Valisi Şahabettin Harput Osmangazi İlçesinde Bulunan Turgut Yılmaz İpek Yatılı Bölge İlköğretim Okulunu Ziyaret Etti.

04.03.2011 10:11  Güncelleme: 10:12

Ziyarete İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar da katıldı. Sınıflara girerek öğrencilerle sohbet de eden Şahabettin Harput, okulun yemekhane, pansiyon, kütüphane gibi bölgelerini inceledi. Okul Aile Birliği yetkilileriyle de görüşen Vali Harput, Okul Müdürü İsmet Özdemir'den okulun genel durumu hakkında bilgi aldı.

Yatılı İlköğretim Bölge Okullarının (YİBO) en iyi hizmeti vermek üzere planlandığını ifade eden Bursa Valisi Şahabettin Harput, "Turgut Yılmaz İpek YİBO'da okuyan 352 çocuğumuzdan 252 tanesi yatılı olarak okuyor. Bu okullarımıza gönderilerek bizlere emanet edilen çocuklarımıza aile ortamı sunuluyor ve anne baba şefkati gösteriliyor. Amacımız çocuklarımızı en iyi bir şekilde geleceğe hazırlamak" dedi.

Sınıflara girerek öğrencilerle sohbet eden Vali Şahabettin Harput, "Ailelerinize bizden selam götürün. Çocuklarını merak etmesinler. Sizler de ailelerinizi mahcup etmeyin. Belirlediğiniz hedeflerinize ulaşmak için çok çalışın ve başarılı olun" dedi. Öğrencilere ne olmak istiyorsunuz sorusunu yönelten Vali Harput, cevapları aldıktan sonra tüm öğrencilerin başarılı olarak arzu ettikleri mesleklerde görmek istediğini söyledi. Sınıftaki öğrencilerin isimlerini tek tek soran Vali Harput, çocuklara isimlerinin anlamlarını öğrenmeleri yönünde nasihatte de bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Harput Turgut Yılmaz İpek Yibo’da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement