"Var Mısın Yok Musun Fox Ekranlarında! - Son Dakika
Magazin

"Var Mısın Yok Musun Fox Ekranlarında!

"Var Mısın Yok Musun Fox Ekranlarında!

"Var mısın Yok musun" artık saat 21:15'de izleyicisiyle buluşacak.

14.11.2011 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yayınlandığı ilk 3 bölümü ile FOX ekranlarının en çok izlenen programı olan yarışma, her Salı, Çarşamba ve Perşembe akşamı, Asuman Krause'nin eğlenceli sunumuyla, canlı yayın ile sizlerle!

Türk televizyonlarında ilk kez canlı olarak FOX ekranlarında yayımlanan "Var mısın Yok musun" yeni yayın saatinde izleyici karşısına çıkıyor. Artık 21:15'de canlı olarak ekranlara gelecek olan yarışma, haftanın 3 günü (Salı, Çarşamba, Perşembe) FOX ekranlarında!

Asuman Krause'nin renkli ve eğlenceli sunumuyla ekranlara gelen yarışmanın bu haftaki şanslı yarışmacıları, canlı yayında yine 500.000 TL için yarışacak. Bakalım bu haftanın yarışmacıları, Hamdi Bey'in teklifleri karşısında ne karar verecek, nasıl bir yarışma çıkartacaklar...

FOX Ekranlarının En Çok İzlenen Programı Oldu!

Bayram haftasında yayınlanan ilk üç bölümüyle, Tüm Kişiler'de %11,6 Share ortalaması ile yayınladığı periyotta FOX TV'nin en çok izlenen programı olan "Var mısın Yok musun" yeni yayın saatinde de yine reyting rekorları kırmaya hazırlanıyor. Kanal ortalamasını da önceki haftalara oranla iki katına yükselten yarışma sizleri yine FOX ekranlarına bağlayacak.

Hamdi Bey'in Tekliflerine İzleyici Yorumları!

Canlı yayınla aynı anda, facebook.com/varmisinyokmusun adresinden ve Twitter üzerinden de takip edebileceğiniz "Var mısın Yok musun"da, Hamdi Bey'in teklifleri hakkında yarışmacılara fikirlerinizi anında iletebileceğinizi de unutmayın!

Yarışmaya www.varmisinyokmusun.com.tr web sitesi üzerinden başvuru yapabilir; siz de bu heyecana ortak olabilirsiniz. Yeni yayın saatinde 21:15'de, FOX ekranlarında yayımlanacak "Var mısın Yok musun"u kaçırmayın...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin 'Var Mısın Yok Musun Fox Ekranlarında! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement