Velilerden Başkan Şirin'e Destek Teşekkürü - Son Dakika
Güncel

Velilerden Başkan Şirin'e Destek Teşekkürü

Velilerden Başkan Şirin\'e Destek Teşekkürü

Turgutlu Samiye Nuri Sevil İlkokulu Müdürü ve Okul Aile Birliği üyeleri, okula yaptığı hizmetler için Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

30.12.2017 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu Samiye Nuri Sevil İlkokulu Müdürü ve Okul Aile Birliği üyeleri, okula yaptığı hizmetler için Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'e teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

Samiye Nuri Sevil İlkokulu Müdürü Mustafa Yalçın ve okul aile birliği üyeleri geçtiğimiz günlerde Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'i makamında ziyaret etti. Çiçek takdim ederek okula yapılan desteklerden dolayı Başkan Şirin'e teşekkür eden Okul Müdürü Mustafa Yalçın, "Sayın Başkanımız sağolsun bizlerin her zaman yanında. Okulumuzun ihtiyaçlarını mümkün mertebe karşılıyor. Geçtiğimiz günlerde de okulumuzun bahçesinde bulunan kantin girişinde öğrencilerin mağduriyetini gideren bir çalışma yaptı. Kendilerine ve ekibine okulumuza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Turgutlu Belediyesi olarak eğitim kurumlarının her zaman yanlarında olduklarını dile getiren Başkan Şirin ise, "Okul müdürümüze ve aile birliği üyelerine bu ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Turgutlu Belediyesi olarak eğitim kurumlarımızın her zaman yanlarındayız, bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Velilerden Başkan Şirin'e Destek Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement