Wd® Velociraptor® Sabit Disk 1 Tb Modeli İle PerformansIn Yeni Zirvesine Ulaşıyor - Son Dakika
Güncel

Wd® Velociraptor® Sabit Disk 1 Tb Modeli İle PerformansIn Yeni Zirvesine Ulaşıyor

10,000 RPM, 2,5'', 6Gb/s SATA Sabit Disk Performans ve Kapasite Arttırımı ile Talepkar PC Kullanıcılarına En Üst Depolama Tecrübesini Sunuyor

16.04.2012 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul, 16 Nisan 2012 - Harici depolama çözümlerinde dünya lideri, Western Digital® (NYSE:WDC), bugün ödüllü sabit disk ailesine en yeni ek olarak, sektördeki en yüksek kapasiteli 10,000 RPM sabit disk olan, 1TB WD VelociRaptor® sabit diski duyurdu.

Yüksek performanslı PCler, Mac® bilgisayarlar ve yüksek performans ile kapasite dengesi gerektiren profesyonel çalışma istasyonları için tasarlanmış olan WD VelociRaptor disk, bilgisayar meraklıları ve yaratıcı profesyonellerin favorisi. WD VelociRaptor ayrıca 500 GB ve 250 GB kapasitelerde de sunuluyor.

Yüksek performans gerektiren iş yükü altında, 24x7 süreklilik sağlamak için kurumsal seviyede mekanik kullanan, yeni WD VelociRaptor 1 TB sabit disk, en üst seviyede SATA disk talep eden yaratıcı profesyoneller için üretildi. Yaratıcı profesyoneller, büyük ve dinamik dosyaları yöneten, yazı yoğun uygulamalar kullanır. Örneğin, video düzenleme, dijital içerik üretimi ve yönetimi gibi uygulamalar, performans arttırımı için yazma konusunda sıkıntılı NAND hafızası kullanan depolama cihazlarına yük bindirir.

WD VelociRaptor'un diskin kapasitesinin tamamında mevcut olan üstün okuma ve yazma performansı, bu diski, araçlarını optimize etmek, üretkenliklerini arttırmak ve depolama alanlarını yükseltmek isteyen yaratıcı profesyoneller ve bilgisayar meraklıları için ideal bir çözüm haline getiriyor.

''WD, müşterilerine en iyi performansı gösteren ve en güvenilir SATA sabit diskleri sunmakta kararlı ve WD VelociRaptor ailesi bu sözü yerine getiriyor.'' diyen Başkan Yardımcısı ve WD Kurumsal Depolama Genel Müdürü Darwin Kauffman, ''Daha yüksek kapasiteler için talep sürekli artarken, yeni 1 TB WD VelociRaptor disk, güç kullanıcıları için, hız ve depolamanın en üst kombinasyonunu sunuyor.'' dedi.

Yeni WD VelociRaptor 2.5'' sabit diskler, entegre ısı düzenleyiciye sahip 3.5''lik bir montaj çerçevesi olan, (diski standart bir 3,5'' sistem yuvasına sığdıran ve bu güçlü diski - yüksek performanslı bir masaüstü bilgisayar veya iş istasyonu sistemine kurulduğunda - serin tutan) IcePack™ koruma içinde bulunmaktadır.

WD VelociRaptor sabit disklerin özellikleri arasında:

Süper hız – SATA 6 Gb/s arayüz ve 64 MB cache 10,000 RPM'lik WD VelociRaptor diski optimize ediyor.

Daha yüksek kapasite – WD VelociRaptor SATA sabit diskler 1 TB'a kadar kapasitelere ulaşmak için Advanced Format Teknolojisi kullanıyor.

Taş gibi güvenilirlik – Yüksek iş yükü çevrelerinde üstün güvenilirlik sağlamak için iş istasyonu standartlarında tasarlanmış ve üretilmiştir.

Ultra serin operasyon – Daha az atıl güç harcayıp, önceki nesil WD VelociRaptor'a benzer aktif güç kullanarak, daha yüksek kapasite ve performans sunar.

Rotary Acceleration Feed Forward (RAFF™) - Diskler, vibrasyon eğilimli, çoklu diskli kasalarda kullanıldığında, operasyon ve performansı optimize eder.

NoTouch™ rampa yükleme teknolojisi - Kayıt kafası disk medyasına asla değmeyerek, kayıt kafası ile medyanın daha az aşınmasını ve nakil halinde daha iyi disk korumasını sağlar.

Çevreye duyarlı - RoHS uyumu olmasının yanı sıra, yeni nesil WD VelociRaptor halojen içermeyen tasarıma sahip.

Fiyat ve Bulunabilirlik

Yetkili distribütör, ara toptancılar ve e-marketlerde satışa sunulacak olan WD VelociRaptor sabit diskler 5 yıl sınırlı garantilidir. Önerilen perakende satış fiyatı, 1 TB için 319.99 USD + KDV, 500 GB için 209.99 USD + KDV, 250 GB için ise 159.99 USD + KDV'dir. WD VelociRaptor ile ilgili detaylı bilgi ve sınırlı garanti şartlarına, şirketin internet sitesinde http://wdc.com/en/products/products.aspx?id=20 adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Wd® Velociraptor® Sabit Disk 1 Tb Modeli İle PerformansIn Yeni Zirvesine Ulaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement