Wıllıam ve Kız Arkadaşının Tehlikeli Takiple Çekilen Fotoğrafı - Son Dakika
Güncel

Wıllıam ve Kız Arkadaşının Tehlikeli Takiple Çekilen Fotoğrafı

İngiliz Daily Mail Gazetesi, Prens William ve Kız Arkadaşı Kate Middleton'ın, Bir Paparazzinin Aracıyla Tehlikeli Şekilde Takip Ederek Çektiği Fotoğrafını Yayımlamadı.

06.10.2007 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiliz Daily Mail gazetesi, Prens William ve kız arkadaşı Kate Middleton'ın, bir paparazzinin aracıyla tehlikeli şekilde takip ederek çektiği fotoğrafını yayımlamadı.

William-Kate çiftini bir gece kulübünden çıkarken görüntüleyen paparazzinin Prenses Diana örneğinde olduğu gibi çifti tehlike yaratacak şekilde izlediği ve bu takip sonucunda fotoğrafı çektiği iddiasını ele alan Basın Şikayet Komisyonu, gazete editörlerini, fotoğrafın "taciz" sonucu elde edildiği konusunda uyardı.

Daily Mail gazetesi bunun üzerine fotoğrafı kullanmayacağını açıkladı.

Fotoğraf, aynı grup tarafından yayımlanan Londra'nın ünlü akşam gazetesi Evening Standart tarafından kullanılırken, Mail'de Kate ve William'ın gece kulübünde eğlendikleri haberi çiftin rugby maçı izlerken çekilmiş eski bir fotoğrafıyla verildi.

Prens William'ın babasıyla kaldığı Kraliyet'in resmi konutları arasında bulunan Clarence House'un sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, paparazzinin tutumunun "akıl almaz" olduğu ifade edilerek, "Çift kulüpten ayrılırken zaten görüntülenmişti, bunun ardından foto muhabirlerinin kendisini motosikletler ve otomobillerle izlemesinin kabul edilebilir tarafı yok. Böylesine saldırgan bir tutumla takip yapılması endişe vericidir" denildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Wıllıam ve Kız Arkadaşının Tehlikeli Takiple Çekilen Fotoğrafı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement