Yalova'da Engellilere Tekerlekli Sandalye Tenisi Öğretilecek - Son Dakika
Spor

Yalova'da Engellilere Tekerlekli Sandalye Tenisi Öğretilecek

Yalova\'da Engellilere Tekerlekli Sandalye Tenisi Öğretilecek

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın engellilere tenis eğitimi projesi kapsamında Yalova’da görev yapan tenis antrenörleri Mustafa Terzi ve Sonay Ürgenç Ankara’da seminere katıldı.

20.03.2014 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın engellilere tenis eğitimi projesi kapsamında Yalova'da görev yapan tenis antrenörleri Mustafa Terzi ve Sonay Ürgenç Ankara'da seminere katıldı. 17- 22 Mart tarihleri arasında Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesislerinde yapılan kursa Türkiye çapından 60 antrenör yer alırken Tenis İl Temsilcisi Mustafa Terzi, Yalova'da Nisan ayı içerisinde tekerlekli sandalye tenisi kursu açacaklarını belirtti.

Engellilerinde bu sporu yapabileceklerini göstermek istediklerini belirten Yalova Tenis İl Temsilcisi Mustafa Terzi, "Ben ve Sonay Ürgenç hocamız birlikte Ankara'da gerçekleştirilen Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın engellilere tenis eğitimi projesini öğrenmek için kursa katıldık. Kurs ile birlikte Yalova'mızda engellilerimize tenis sporunu yaptırmak için çalışmalar da başlatmış bulunuyoruz. Nisan ayında Yalova'da kurs açarak engelli olan vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye tenisini öğretip en kısa zamanda müsabakalara hazır hale getireceğiz" diye konuştu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalova'da Engellilere Tekerlekli Sandalye Tenisi Öğretilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement