Yarış Yapan Lüks Araçlar TEM'de Kazaya Neden Oldu - Son Dakika
3.Sayfa

Yarış Yapan Lüks Araçlar TEM'de Kazaya Neden Oldu

İstanbul, TEM Otoyolu Seyrantepe Mevkii'nde iki lüks araba yarışa tutuştu. Birbirlerini geçmek için makas atan sürücülerden biri, kontrolü kaybederek önündeki otomobile arkadan çarptı.

20.08.2018 09:17  Güncelleme: 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul, Maslak yönünden Edirne yönüne ilerleyen iki lüks otomobil sürücüsü yarış yapmaya başladı. Birbirlerini geçmek için makas atan sürücülerden biri, kontrolü kaybederek önünde ilerleyen Serçin Baştürk yönetimindeki otomobile arkadan çarptı. Kazada, Serçin Baştürk'ün, otomobilin arka tarafında oturan iki oğlu hafif şekilde yaralandı.

Yarış Yapan Lüks Araçlar TEM'de Kazaya Neden Oldu

YARIŞMAYA BAŞLADILAR

Kaza, saat 08.00 sıralarında, O-2 Otoyolu Hasdal Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Maslak yönünden Edirne yönüne ilerleyen iki lüks otomobil sürücüsü yarış yapmaya başladı.

Yarış Yapan Lüks Araçlar TEM'de Kazaya Neden Oldu

MAKAS ATARKEN OLANLAR OLDU

Birbirlerini geçmek için makas atan sürücülerden biri, kontrolü kaybederek önünde ilerleyen Serçin Baştürk yönetimindeki otomobile arkadan çarptı. Baştürk'ün otomobili yolda savrulduktan sonra bariyerlere çarparak durdu.

Yarış Yapan Lüks Araçlar TEM'de Kazaya Neden Oldu

GÖRGÜ TANIĞI ANLATTI

Kazada, Serçin Baştürk'ün, otomobilin arka tarafında oturan iki oğlu hafif şekilde yaralandı. Yarışan sürücüler yüzünden kendisinin de tehlike atlattığını ifade eden Veysel Ayyan "Maslak yönünden geliyordum. Bu yola girdim, iki araç yarışıyordu. Kendimi sağa attım, süratimi kestim. Sonra burada kaza meydana geldi" dedi.

Yarış Yapan Lüks Araçlar TEM\'de Kazaya Neden Oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yarış Yapan Lüks Araçlar TEM'de Kazaya Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • TOKAT: Trafikde deli gibi araç kullanıp herkesin can güvenliğini tehlikeye düşüren bu makascı yamyamlara neden bir çare bulunamıyor? Herkes kurallara uyacak arkadaş. Kurallar olmazsa kaos olur. 4 0 Yanıtla
  • Şizo: Eds çok başarılı 80 le gidilen yerde 81 le gidene hız cezası kediyo bu makascıları hiç görmüyo 4 0 Yanıtla
  • ...: Allah ıslah eylesin sizin gibi insanları 4 0 Yanıtla
  • Ahmet eren: Ne yazik ki hic yapmak makas atmak vede sonucunda ölüm meydana gelmesinde tck na gore suc degil olsada en fazla 6 ay tck kanunun acil bir sekilde guncellenmesi gerekiyor kamu ihale kanunu demiyorum turk ceza kanunu !! 3 0 Yanıtla
  • SUCLUPOLİS VE HAKİMDİR: BUNLARI SRRBEST BIRAKN VE BU TİP MAKAS YAPAN ZİHNİYTLİ KİŞİLERİN HEPSİNİ . 1 0 Yanıtla
  • Rs: Siz istanbullular trafikte arac surmek icin evrimleşmişsiniz boş yolda hiz yapmayin. 0 0 Yanıtla
  • Alp can: Otobanlarda makas atanlar ve yariş yapanlar cinayete tesebbusle yargılanmalı ehliyetlerine en az 4 yıl el konulmalı. 0 0 Yanıtla

Advertisement