Yarışmayı Kaybettiler Şöhreti Yakaladılar - Son Dakika
Magazin

Yarışmayı Kaybettiler Şöhreti Yakaladılar

Yarışmayı Kaybettiler Şöhreti Yakaladılar

Müzik dünyasına hükmeden birçok isim, kariyerlerinin başında yetenek yarışmalarına katılmış.

11.01.2014 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BEYONCE

Hiçbir reklam kampanyası yapmadan bir gece iTunes üzerinden piyasaya çıkardığı albümü bile beş günde 1 milyon adet satan ve dünyanın en etkili seslerinden biri olarak kabul edilen Beyonce, 1993 yılında 'Star Search' yarışmasına katılmış. Yarışmada elenenler arasında yer alan şarkıcı, artık o günleri gülümseyerek anıyor.

JENNIFER HUDSON

Jennifer Hudson, müzik dünyasının en başarılı isimleri arasında... Sayısız ödül alan Hudson, 2004'te katıldığı 'American Idol' yarışmasından elenmişti. Jüri üyelerine "Geri geleceğim" diyen Hudson, şu an prodüktörlerin peşinde koştuğu bir isim.

JUSTIN TIMBERLAKE

1981 doğumlu Justin Timberlake, ödüle doymayan bir şarkıcı ve çok başarılı bir oyuncu. N Sync grubu için şarkı söylediği günden bu yana milyonlarca hayranı olan Timberlake, 1993 yılında katıldığı 'Star Search' isimli müzik yarışmasının elemelerini bile geçmeyi başaramamış!

ONE DIRECTION

One Direction grubunun, dünyanın dört bir yanında milyonlarca hayranı var. Grup, 2010 yılında İngiltere'de yayınlanan 'X Factor' yarışmasına katıldı. Ancak yarışmayı üçüncü olarak tamamlayabildiler.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Yarışmayı Kaybettiler Şöhreti Yakaladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement