Yasemin Bozkurt'la Buluşma Noktası - Son Dakika
Magazin

Yasemin Bozkurt'la Buluşma Noktası

Yasemin Bozkurt\'la Buluşma Noktası

"Yasemin Bozkurt'la Buluşma Noktası" programına katılan Haldun Dormen özel hayatının ayrıntılarını canlı yayında anlattı.

13.01.2012 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PLAYBOY OLMAK İÇİN VAKTİM OLMADI…

84 yaşında olmasına rağmen halen "Kibarlık Budalası ve Don Kişot adlı iki tiyatro oyununda rol alan, yeni bir dizi çalışmasına başlayacak olan Haldun Dormen, uzun yıllar Ajda, Semiramis Pekkan gibi magazin dünyasından birçok ünlü ismi ile çok yakın arkadaş olduğunu ama hiçbir zaman bir playboy olmadığını, çalışmaktan playboy olmak için hiç zamanının kalmadığını da canlı yayında anlattı.

HALDUN DORMEN GELİNİ AYŞE ARMAN'I VE ÖZEL HAYATINI CANLI YAYINDA ANLATTI

Oğlu Ömer Dormen, gelini Ayşe Arman ve torunlarıyla görüşememekten yakınan Haldun Dormen, aynı şehirde olsalar da yoğunluktan çok fazla bir araya gelemediklerini, birbirlerini özlediklerini söyledi.

Gelini başarılı gazeteci Ayşe Arman'ın yazılarını da değerlendiren Haldun Dormen, "Ayşe'nin yazılarını, gayet iyi buluyorum. Röportajlarını okuyorum, cesur buluyorum.Bazı şeyleri insanların insanların kabul etmemesi normal, bazen özel hayatlara çok fazla girmesi beni de rahatsız ediyor, ama o kendi bileceği iş …cevabını verdi.

Parayla işi olmadığını söyleyen usta tiyatrocu, "Oğlum benim işlerimle meşgul.Ben iki kere iflas etmiş biri olarak bu işleri bıraktım, Ömer işleri ele aldı."diyerek isteğinin sahnede ölmek değil, ölene kadar sahnede olmak olduğunu söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Yasemin Bozkurt'la Buluşma Noktası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement