Yenimahalle'de Kutluer Rüzgarı Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle'de Kutluer Rüzgarı Sürüyor

Yenimahalle\'de Kutluer Rüzgarı Sürüyor

Yenimahalle’de Şefika Kutluer rüzgarı esmeye devam ediyor.

17.12.2016 11:04

Yenimahalle'de Şefika Kutluer rüzgarı esmeye devam ediyor.

"Sihirli Flüt" ünvanlı uluslararası sanatçı Şefika Kutluer bu kez de Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde Portekiz'den gelen Fado grubu ile sahneye çıktı. Konseri ev sahibi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Bulgaristan Büyükelçisi, Almanya, Portekiz, Brezilya Ataşeleri, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal ve CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe ile birlikte izledi.

Gecede, Portekiz'de 2014 yılı Fado yarışması büyük ödülünü kazanan ve Portekiz Halk müziği ile geleneksel Fado'yu kaynaştıran Portekiz'in en önemli sanatçılarından Margarida Moreira, Portucalis grubu eşliğinde ünlü Fado eserlerini seslendirdi. Yoğun ilgi gören konserde Başkentli müzikseverler, 2 Fado eserini de Şefika Kutluer'in duygu yüklü flütünden dinledi.

Yenimahalle finalinde "Beatles" ve "Elvis Presley"

Festivalin Yenimahalle'deki son konseri ise 19 Aralık Pazartesi akşamı sıra dışı bir organizasyona imza atacak. Şefika Kutluer ve Peter Breiner yönetimindeki Bilkent Yaylı Çalgılar Orkestrası John Lennon'un "Imagine'i ile konserlerine başlayacak. Şefika Kutluer, Pop dünyasının klasikleşmiş eserleri, "Beatles" ve "Elvis Presley"in unutulmaz parçalarının Barok tarzda klasik müziğe Peter Breiner tarafından uyarlanmış düzenlemelerini Peter Breiner yönetimindeki Bilkent Yaylılar Orkestrası eşliğinde seslendirecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle'de Kutluer Rüzgarı Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement