Yeşilçam'ın Unutulmazları Bu Müzikalde Buluşacak - Son Dakika
Güncel

Yeşilçam'ın Unutulmazları Bu Müzikalde Buluşacak

Yeşilçam'ın unutulmaz isim ve şarkıları Doğa Kolejinin düzenlediği "Yeşilçam Müzikali" ile yeniden canlanacak

07.05.2013 12:12

Türkan Şoray'dan Fikret Hakan'a, Gülşen Bubikoğlu'ndan "Ömercik'e"…

Türkan Şoray, İzzet Günay, Fikret Hakan, Gülşen Bubikoğlu ve Yeşilçam'ın unutulmaz pek çok ismi, 14 Mayıs'ta Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda buluşacak. Doğa Koleji öğrencileri tarafından bu yıl sahnelenecek olan Yeşilçam Müzikalinde izleyiciler, hem eskileri yâd edecek, hem de Yeşilçam'ın unutulmaz şarkıları ile müzik ziyafeti çekecek.

Doğa Koleji öğrencilerinden oluşan toplam 55 kişilik dev müzikal kadrosu, 14 Mayıs'ta izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Profesyonel bir ekip tarafından hazırlanan ve Doğa Koleji bünyesinde şan eğitmenliği görevini de yürüten sanatçı Cenk Yüksel'in yönetmenliğinde sahnelenecek olan Yeşilçam Müzikal 'inde, öğrenciler geçmişte anne-babalarının güldükleri, ağladıkları, âşık oldukları filmlerin karakterlerine ve şarkılarına yeni bir yorum getirecekler.

Yeşilçam'ın unutulmazları kendilerini sahnede izleyecek

Yeşilçam'ın unutulmaz yıldızlarının da katılımıyla daha da büyük bir anlam kazanacak olan müzikalde, Yeşilçam yıldızlarının seneler önce oynamış oldukları filmlerdeki karakterlere, bu defa Doğa Koleji öğrencileri hayat verecek.

Doğa Koleji öğrencileri, müzikal kapsamında Yeşilçam'ın unutulmaz yıldızlarını canlandırırken, profesyonel bir orkestra eşliğinde Türk filmlerinin bir döneme damgasını vuran eşsiz şarkılarını da seslendirecekler.

Türkan Şoray, Fikret Hakan, Perihan Savaş, Gülşen Bubikoğlu, İzzet Günay, Nuri Alço, Nilgün Belgün, Necip Sarıcı ve Türk sinemasının Ömercik'i Ömer Dönmez gibi ustalar da izleyicilerle birlikte kendilerini sahnede izleyecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeşilçam'ın Unutulmazları Bu Müzikalde Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement