Yetiştirme Yurdunda Büyüyen Cansu'nun En Mutlu Günü - Son Dakika
Güncel

Yetiştirme Yurdunda Büyüyen Cansu'nun En Mutlu Günü

Yetiştirme Yurdunda Büyüyen Cansu\'nun En Mutlu Günü

Erhan GÖĞEMKırıkkale, (DHA) - Kırıkkale'de Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nda büyüyen 19 yaşındaki Cansu Bolat, yaşamını bilgisayar tamircisi 21 yaşındaki Musa Bülbül'le birleştirdi.

15.01.2012 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erhan GÖĞEM Kırıkkale, (DHA) - Kırıkkale'de Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nda büyüyen 19 yaşındaki Cansu Bolat, yaşamını bilgisayar tamircisi 21 yaşındaki Musa Bülbül'le birleştirdi. Valilik ve Belediye'nin destekleriyle düğünleri yapılan genç çifti, kentin yöneticileri de en mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Yaşamını, çocuk yuvası ve kız yetiştirme yurdunda geçiren Cansu Bolat ile bilgisayar tamircisi Musa Bülbül, birbirlerini tanıdıktan sonra çok kısa sürede evlenmeye karar verdi. Birbirlerini çok seven genç çifte sahip çıkan Kırıkkale Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zühtü Bozdemir, bütün masraflarının devlet tarafından karşılandığını, gelin ve damadın öz çocukları gibi olduğunu söyledi. Kırıkkale Belediyesi Düğün Salonu'nda yapılan törende çiftin nikahlarını Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz kıyarken, nikah şahitliklerini ise Vali Yardımcısı Rifat Ata, Defterdar, Gençlik ve Spor Müdür Vekili Mehmet Erkınay yaptı.

Nikahın ardından, Cansu- Musa Bülbül çiftine düğüne katılanlar sıraya girip altın ve para taktı. Cansu'nun yurtta kalan arkadaşları da takı törenin ardından çalan müzik eşliğinde oyunlar oynayıp, halay çekerek genç kızın mutluluğunu paylaştı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yetiştirme Yurdunda Büyüyen Cansu'nun En Mutlu Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement