Yıldırımlı Çocuklara Çevreci Orta Oyunu - Son Dakika
Güncel

Yıldırımlı Çocuklara Çevreci Orta Oyunu

Yıldırımlı Çocuklara Çevreci Orta Oyunu

Yıldırım Belediyesi tarafından sahnelenen Hacivat Karagöz orta oyunu ile ilçede öğrenim gören öğrenciler, çevreyi ve doğal kaynakları koruma konularında bilinçlendirildi.

29.12.2017 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sürdürülebilir çevre politikaları ile örnek işlere imza atan Yıldırım Belediyesi, ilçedeki öğrencilere çevre konusunda farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından okullarda verilen çevre eğitimleri bu sefer tiyatro sahnesine taşındı.

Genç nüfusun milli değerlerle çevreyi korumasını hedefleyen programda, Hacivat Karagöz orta oyununda çevreyi koruma, doğal kaynakları koruma ve enerji tasarrufu konusunda önemli bilgiler çocuklara aktarıldı. Günümüz dünyasında tüketim kültürünün sonucu ortaya çıkan sorunların önüne geçilmesi amacıyla düzenlenen oyunda ambalaj atıklarının yanı sıra atık yağ ve atık pillerin hangi koşullarda toplanması anlatıldı. İlçede öğrenim gören bin 200 öğrencinin faydalandığı tiyatro oyunu ile Yıldırım Belediyesi'nin çevre konusunda yaptığı çalışmalar çocuklara gösterildi. Oldukça faydalı geçen oyuna katılan öğrenciler kendilerine bu imkanı sağlayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'ye teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıldırımlı Çocuklara Çevreci Orta Oyunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement