Yılın En Aktif STK'SI İMSİAD - Son Dakika
Güncel

Yılın En Aktif STK'SI İMSİAD

3. Geleneksel Bursa Elite Ödülleri'nde İnşaat Müteahhitleri ve Sanayici İş Adamları Derneği (İMSİAD) yılın en aktif sivil toplum kuruluşu ödülüne layık görüldü.

29.01.2016 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa iş dünyası ve sosyal yaşamın aynası olan Elite Dergisi tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Elite Ödülleri sahiplerini buldu. 16 kategoride verilen ödüllerde Yılın En Aktif Sivil Toplum Kuruluşu Ödülü İMSİAD'a gitti. Bursa'nın en seçkin isimlerinden oluşan jüri üyeleri tarafından belirlenen ödüllerin dağıtıldığı törende İMSİAD, gerek dernek olarak gerekse de üyeleri bazında aldığı ödüllerle adeta geceye damgasını vurdu.

Sektörümüz, Bursamız ve ülkemiz için çalışıyoruz…

Ödülü almak için sahneye çıkan İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, İMSİAD'ın tüm üyelerinin de bu ödülde emeği olduğunu söyleyerek geceye katılan İMSİAD üyelerini sahneye davet etti. Büyük alkışlarla sahneye gelen İMSİAD Yönetim Kurulu üyeleri "Yılın En Aktif Sivil Toplum Kuruluşu" ödülünü hep birlikte aldı.

Ödülü aldıktan sonra konuklara kısa bir konuşma yapan Mescioğlu, bu ödüle layık görüldükleri için tüm jüri üyelerine teşekkür etti. İMSİAD'ın 2011'de kurulmasına rağmen kısa zamanda ismini duyurduğunu ve çok önemli işler yaptığını belirten Mescioğlu: "Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Elite Dergisi sahibi Yasin Bey ve ekibi bizimle birlikte yurt içi ve yurt dışı fuarlara da gelip çalışmalarımızı yakından takip ettiler. Açıkçası biz hiç şaşırmadık çünkü sektörümüz, Bursamız ve ülkemiz için çalışıyoruz. Bursa artık inşaat sektörünün en yoğun ve aktif olduğu şehirlerden birisi haline geldi. Örneğin geçtiğimiz günlerde açıklanan TÜİK verileri,Bursamızın yabancılara konut satışında 3.lüğe yükseldiğini ortaya koymaktadır. Bunda düzenlediğimiz yurtdışı fuar organizasyonlarında, üyelerimizin yabacı alıcı ve aracılarla işbirliği olanaklarını geliştirmelerinin katkısı yadsınamaz. Hem mesleğimize,hem şehrimize hem de ülkemize değer katmak için çabalıyoruz" dedi.

Mescioğlu'ndan Sercan Yıldırım'a ödül…

Ayrıca gecede İMSİAD Üyesi Sinta A.Ş.'den Mehmet Yediler "Yılın Yöneticisi" kategorisinde ödüle layık görüldü. Ödülleri Naci Şahin ve Zerrin Özgüle gibi önde gelen isimlerin takdim ettikleri gecede, İMSİAD Başkanı Namık Mescioğlu da Bursaspor'un yıldız oyuncusu Sercan Yıldırım'a "Yılın Spor Adamı" ödülünü verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılın En Aktif STK'SI İMSİAD - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement