Yılmaz Vural, Olay Fotoğrafta Eşini Kırpan Cansu Taşkın'a Fena Patladı - Son Dakika
Magazin

Yılmaz Vural, Olay Fotoğrafta Eşini Kırpan Cansu Taşkın'a Fena Patladı

Cansu Taşkın ile çekildiği fotoğraf için "Elini nereye koyacağını bilemedi." yorumları Yılmaz Vural'ı çıldırttı. Vural, "Fotoğrafta eşim de vardı. Cansu onu kesmiş" diyerek ateş püskürdü.

12.12.2017 14:43  Güncelleme: 14:52

Geçen günlerde katıldığı davette poposuyla meşhur sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın ile çekilmiş bir fotoğrafı basında ''Fotoğraf çekilirken elini nereye koyacağını bilemedi'' ifadeleriyle yayınlanan Teknik Direktör Yılmaz Vural, o kareyle ilgili açıklamalarda bulundu.

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Poposuyla meşhur Cansu Taşkın, sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafta Teknik Direktör Yılmaz Vural ile yanyana görüntüsüne yer vermişti. Elini nereye koyacağını bilemeyen Yılmaz Vural'ın tedirgin olduğu fotoğraf sosyal medyayı sallamıştı.

"SAÇMA SAPAN BİR İŞ"

Bunun üzerine Beyaz TV'de yayınlanan Günaydın Türkiyem programına konuşan Yılmaz Vural'ın açıklamaları şöyle: "O fotoğraf çekilirken sol tarafta da eşim duruyordu aslında. Ama o kısım yok fotoğrafta. Cansu kardeşimiz fotoğraf çektirmek istediğini söyledi ve yanıma geldi. Onun gibi birçok insanla fotoğraf çekildik. Cansu kardeşimiz de onlardan bir tanesiydi. Yani bu fotoğraftan bir anlam çıkarılmasına ben de bir anlam veremiyorum. Olumsuz bakanlar ne düşünüyorlar bilmiyorum ama 65 yaşına gelmişim. Saçma sapan bir iş yani..."

YILMAZ VURAL: O YAPILACAK İŞ DEĞİL

Fotoğrafın basında yer almasından sonra Cansu Taşkın'ı aradığını da söyleyen Yılmaz Vural, "O yapılacak iş değil, niye bunu basına verdin" dediğini ve Cansu Taşkın'ın "Ben de herkes gibi yayınladım" cevabını verdiğini belirtti.

Yılmaz Vural, Cansu Taşkın'a "Yayınladın ama bak olay nerelere kadar gidiyor. Hoş bir şey değil yaptığın" dediğini de sözlerine ekledi.

"YANIMDA EŞİM VARDI"

Sunucu Tahir Sarıkaya'nın "Eşiniz kıskandı mı?" sorusuna ise "Cansu bizim çocuğumuz yerinde birisi. Annesini ailesini bilirim" sözleriyle yanıt veren Yılmaz Vural, "Eşim kıskanmadı. Zaten fotoğraf çekilirken sol tarafımda da o vardı. Ama o çıkmadı fotoğrafta. Çıkar mı... O çıksa bu kadar enteresan olmazdı yani..." ifadelerini kullandı.

İşte sosyal medyayı sallayan o paylaşım;

Yılmaz Vural, Olay Fotoğrafta Eşini Kırpan Cansu Taşkın\'a Fena Patladı

Son Dakika Magazin Yılmaz Vural, Olay Fotoğrafta Eşini Kırpan Cansu Taşkın'a Fena Patladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Herşey kader: kadınlar erkeklerle aynı sıtatüde olamaz. bu doğa yasalarına aykırı. dinsel olarakta çok sakıncalı bir durum. kur'an'ı kerim kadın haklarındaki sınırları net biçimde belirtmiştir. kur'an ilkeleriden ne denli uzaklaşırsak o denli ekolojik, biyolojik ve sosyolojik bozukluklar oluşacaktır. 40 7 Yanıtla
    Ekber: Sacmalamissin. 5 25
  • Sabina: Cansu gibi çoluk çocukla herkez ugraşmaz ama reklamını yapıcak ya.. Herkesi kendi gibi belden aşşagısıyla yaşıyo zanneden bebeler böyle babacan adamlarıda zora sokuyo işte.. 13 0 Yanıtla
  • Jale: Cansu reklam peşinde 9 0 Yanıtla
  • abayram: Amaç gündemde kalmaksa git kendini boğazdan at kızım 7 0 Yanıtla
  • Rol : Yılmaz sana çok gelir bebek harcar seni fazla ötme 1 5 Yanıtla
  • TUNÇ06: boya küpü ...hayırlı işler ..işte bunun yüzün den Büyük takımı çalıştıramıyorsun be adam .. 1 5 Yanıtla
  • Vatandaş bilir her şeyi : Poponu nereye koyacağını şaşırırsan olacağı budur. 6 0 Yanıtla
  • benim adim cemil: yilmaz agbimiz hakli sinirlenmekte 5 1 Yanıtla
  • misafir: Yılmaz hoca rant a alet olma 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement