Yollarda Onarım Çalışmaları Başladı - Son Dakika
Güncel

Yollarda Onarım Çalışmaları Başladı

Belediye, kış mevsimi boyunca yollarda oluşan çukurlar için çalışma başlattı.

14.03.2014 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye ekipleri tahrip olan yolların onarılması için çalışmalara başladı. Bozuk olan asfalt yollara yama yapılarak bozuk yollar onarılıyor.

Muş Belediyesi şehrin ana ve ara sokaklarında tahrip olan yolları onarmak için çalışmalarına başladı. Asfalt yollarda meydana gelen tahribatları onarmak için kesim çalışmalarına başladıklarını kaydeden Belediye Başkanı Necmettin Dede, kentin birçok bölgesinde asfalt döşenen yollarda tahribatların meydana geldiğini söyledi. Asfalt onarım çalışmalarına başlayan belediye kentin çeşitli bölgelerinde meydana gelen çukurların etrafını özel makine ile keserek yama yapmaya hazır hale getiriyor. Kış mevsiminde yol ve kaldırımlarda meydana gelen tahribatları gidermek için çalışmalarını sürdüren belediye asfalt döşemesinin olduğu yollarda kesim çalışmalarına hız verdi. Şehir merkezindeki yollarda meydana gelen çukurları doldurmak için asfalt onarım çalışmalarını sürdürüleceğini belirten Belediye Başkanı Necmettin Dede yaptığı açıklamada, ağır geçen kış koşullarından dolayı, bozulan yolları onarmaya başladıklarını belirterek, gerek mahallelerde gerekse cadde ve sokarlarda yolların büyük ölçüde tahrip olduğunu söyledi.

Ekipler tarafından İstasyon Caddesi'nde yapılan yol bakım ve onarım çalışmalarını yerinden inceleyen Başkan Dede, Muş'ta şiddetli geçen kar yağışı ve yapılan tuzlanma çalışmalarının ardından mahalle ve ana caddelerde büyük tahribatlar meydana geldiğini ifade ederek şunları söyledi: "Kar mücadelesinde yaptığımız harcamanın 2 katını bozulan yollarımızı yeniden onarmak ve sıcak asfalt yapmak zorundayız. Şu anda yaklaşık yolumuzun tamamında tahribatlar oluşmuştur. Ekiplerimiz yol yama ve onarım çalışmalarını devam ediyor. Bugün İstasyon Caddesi'nde çalışmalarımıza başladık. Burayı bitirdikten sonra kenar mahallelerde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah kısa sürede köstebek yuvası haline gelen tüm yollarımızı onararak halkımızın hizmetine sunacağız"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yollarda Onarım Çalışmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement