Yüzüyle Şaşırtan Kuzu 2 Gün Sonra Öldü - Son Dakika
Güncel

Yüzüyle Şaşırtan Kuzu 2 Gün Sonra Öldü

Yüzüyle Şaşırtan Kuzu 2 Gün Sonra Öldü

Denizli'nin Çal İlçesi'nde yaşayan Gökhan Süren'in sahibi olduğu sakız ırkı koyun, ikiz yavruladı.

12.01.2016 16:41

Denizli'nin Çal İlçesi'nde yaşayan Gökhan Süren'in sahibi olduğu sakız ırkı koyun, ikiz yavruladı. İkizlerden birinin yüzünün tavşana benzemesi, şaşkınlık yaşattı. Ağız yapısından dolayı beslenme güçlüğü çeken kuzu, iki gün sonra telef oldu.

Çal'da yaşayan Gökhan Süren'in sahibi olduğu sakız ırkı koyun, ikiz yavrularken; kuzulardan birinin yüzünün tavşanı andırması şaşkınlık yarattı. Beslenme güçlüğü yaşayan kuzu, iki gün sonra telef oldu.

Kuzunun ölümüne üzüldüğünü söyleyen Gökhan Süren, "Yeni doğan ikiz kuzulardan birinin ağız yapısının anormal olduğunu gördük ve şaşkına döndük. Yüzü aynı tavşan yüzü gibiydi. Ağız yapısının farklı olması ve dilinin sağ tarafına çıkık olması nedeniyle beslenme zorluğu çeken kuzuyu, tüm çabalarımıza rağmen ikinci günün sonunda kaybettik. Durumu Veteriner hekimlere sorduğumuzda, beslenme düzensizliği ve genetik olarak oluşan bu durumun ilçemizde ilk kez görüldüğü ve kuzunun ağız yapısından dolayı beslenme sıkıntısının meydana geldiği ve besinsiz kalarak öldüğünü söyledi" dedi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yüzüyle Şaşırtan Kuzu 2 Gün Sonra Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement