Zeljko Obradovic: '10. Şampiyonluğu Düşünmüyorum' - Son Dakika
Spor

Zeljko Obradovic: '10. Şampiyonluğu Düşünmüyorum'

Zeljko Obradovic: \'10. Şampiyonluğu Düşünmüyorum\'

Fenerbahçe Doğuş Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi'nde mücadele edecekleri Dörtlü Final'e ilişkin, "Ben, 10. şampiyonluğumu düşünmüyorum, sadece yarın oynayacağım Zalgiris maçını düşünüyorum." dedi.

17.05.2018 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da yarın başlayacak Dörtlü Final'de yer  alacak Fenerbahçe Doğuş'un yanı sıra Litvanya'dan Zalgiris, Rusya'dan CSKA Moskova ve İspanya'dan Real Madrid takımlarının başantrenörleri ve birer oyuncu,  Kalemegdan'da (Kale Meydanı) basın toplantısı düzenledi.
Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Obradovic, ülkesi Sırbistan'da mücadele  edecek olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.
Diğer 3 takımın başantrenörünün eski öğrencileri olduğunun  hatırlatılması üzerine Obradovic, "Böyle bir fırsatı yakaladığım için mutluyum.  Onlarla dün akşam zaten birlikte keyifli vakti geçirmeye başladık. Çok kolay  değil ama belki bu akşam da bir yerlere çıkarız, diye düşünüyorum. Bakalım yarın  ne olacak. Dediğim gibi burada yer almaktan çok mutluyum. Dörtlü Final'e kalmanın  ne kadar zor olduğunu biliyorum. Jasikevicius'un ne kadar çalışkan olduğunu  biliyorum. Dostlarımı Belgrad'da görmekten gerçekten çok mutluyum." şeklinde  konuştu.
Zalgiris'in önemli bir başarıyla buraya geldiğini belirten Obradovic,  "Ben, 10. şampiyonluğumu düşünmüyorum, sadece yarın oynayacağım Zalgiris maçını  düşünüyorum. Salonda müthiş bir atmosfer olacaktır. Zalgiris'te Jankunas takımın  lideri. Onu durdurmak isteyeceğiz. Belki de bize maçın sonunda onunla bir sürpriz  yapmak istiyor olabilirler, biz de önlemimizi alacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Zeljko Obradovic: '10. Şampiyonluğu Düşünmüyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement