Zeytin Dalı Harekatı'na Destek - Son Dakika
Güncel

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Memur Sen Hakkari İl Temsilciliği, yaptığı basın açıklaması ile Afrin'e yönelik gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi.

14.02.2018 14:27

Memur Sen Hakkari İl Temsilciliği, yaptığı basın açıklaması ile Afrin'e yönelik gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi.

Sendika binasında gerçekleşen basın açıklamasına, kentteki sivil toplum örgütleri temsilcileride katıldı.

Basın açıklamasını okuyan Memur Sen Hakkari Şube Başkan Vekili Sefer Özatak, askerlerin vatanın bekası ve selameti için Afrin'de teröre karşı Zeytin Dalı Harekatı'nı gerçekleştirdiğini söyledi.

Zeytin Dalı Harekatı'nın gerekçelerini ve hedeflerini, anlamakta zorlananlar, yanlış anlamak için çırpınanlar, çarpıtarak anlatmak için kıvrananlar olduğunu belirten Kaçmaz, " Türkiye'nin terörle mücadele konseptini, terör örgütlerine yönelik 'bitirici darbe' hamlesini, 'savaş' olarak göstermeye kalkışanlar var. Emperyal kulvarda, kapitalist blokta yer alan sözüm ona müttefik ve dost ülkelerin Türkiye'ye yönelik örtülü savaş ilanını, 'sivil hassasiyeti' ambalajıyla perdelemeye çalışanlar var." diye konuştu.

Afrin'de yaşananlar üzerinden ortaya çıkan iki fotoğrafın olduğunu ifade eden Kaçmaz, şunları kaydetti:

"İlki, küresel terörle mücadele konusunda bedenini taşın altına koyan, Türkiye'dir. İkincisi ise terör örgütlerinin sırtını sıvazlayan, silah ve mühimmat yardımlarıyla terör örgütleriyle stratejik ortaklık kuran, bu şekilde Türkiye'nin yoluna taş koymaya çalışan küresel şer şebekesidir. Zeytin Dalı, Türkiye'nin emperyalizme direnme iradesinin, emperyalistlerin Suriye'de oluşturmak istediği düzeni reddetme mücadelesinin adıdır. Afrin, emperyal aklın çöküşünü sağlayacak, sömürgen devletlerin Ortadoğu'dan göçüşünü hızlandıracak iradenin karargahıdır."

"Siviller ölüyor', timsahın söyleminden ibarettir." diyen Kaçmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Dost ve düşman Türkiye'nin bu konuda ne kadar ince eleyip sık dokuduğunu çok iyi bilmektedir. Fakat, 9 askerimizin şehit verildiği saldırıda terör örgütünün sivilleri nasıl kullandığı da herkesin malumu. Milletin desteğini, ümmetin duasını alan devletimiz ve silahlı kuvvetlerimizin, şanlı ecdadın evlatları olmanın hakkını veren yiğitlerimizin terör örgütlerini yok edeceğine, emperyal akla diz çöktüreceğine de yürekten inanıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zeytin Dalı Harekatı'na Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement