Zeytin Dalı Harekatı'na Destek - Son Dakika
Güncel

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Memur-Sen Manisa İl Temsilciği üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi.

14.02.2018 14:45

Memur-Sen Manisa İl Temsilciği üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda toplanan grup adına basın açıklaması yapan Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mustafa İrğat, Zeytin Dalı Harekatı'nın Türkiye'nin emperyalizme direnme iradesinin, emperyalistlerin Suriye'de oluşturmak istediği düzeni reddetme mücadelesi olduğunu söyledi.

Türkiye'nin, Afrin'de gerçekleştirdiği harekatı desteklediklerini kaydeden İrğat, "DEAŞ, PKK, PYD ve FETÖ arasındaki hem gizli hem de kirli ittifak, bütün çıplaklığıyla ortaya çıkmıştır. Afrin'de yürütülen operasyona karşı içeride karşıt cephe oluşturmak için ter ve dil dökenler de bizim nazarımızda bu kirli ittifakın, tapınak şövalyeleri hükmündedir. Milletin desteğini, ümmetin duasını alan devletimiz ve silahlı kuvvetlerimizin, şanlı ecdadın evlatları olmanın hakkını veren yiğitlerimizin terör örgütlerini yok edeceğine, emperyal akla diz çöktüreceğine de yürekten inanıyoruz."

Basın açıklamasına AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli de katılarak destek verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zeytin Dalı Harekatı'na Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement