Bahçenizi Partiye Hazırlamanın Yolları! - Son Dakika
Kadın

Bahçenizi Partiye Hazırlamanın Yolları!

Bahçenizi Partiye Hazırlamanın Yolları!

Özellikle yaz aylarında arkadaşlarla bahçede verilen partilerin keyfine doyum olmaz! Böyle bir imkanınız varsa bu yaz mutlaka bir bahçe partisi düzenleyin. Ancak planınızı gerçekleştirirken bahçe dekorasyonunuzu da ona göre ayarlamanız gerektiğini unutmayın!

24.07.2012 17:00

Yazın bahçe partileri oldukça keyifli geçer. Hele bir de bahçenizin düzenlemesinde yapacağınız ufak değişikliklerle yaratacağınız, sizi yansıtan bir dekorasyonla bu keyfi çok daha etkili bir hale getirebilirsiniz. Peki, bahçenizi partiye hazırlarken neler yapmalısınız?

Temanızı belirleyin

öncelikle bahçenizde nasıl bir hava yaratmak istediğinize karar vermelisiniz. örneğin samimi ve sıcak bir ortam yaratmak istiyorsanız, yazın trendi olan canlı renklerde birkaç büyük minder alıp bahçeye atabilirsiniz. Aralarına sehpa yerine portakal sandıkları, üzerlerine de renkli camdan, minderlerin rengine uygun tealightlıklar ve kuruyemiş kaseleri yerleştirebilirsiniz. Böyle bir parti için yemek masanızı açık büfe gibi kullanmanız da uygun olacaktır. Renk temanızdan uzaklaşmadan açık büfenizi de gönlünüzce dekore edebilirsiniz.

Aydınlatmalar

Bahçe partiniz için temanıza uygun bir aydınlatma yöntemi seçin. Mumların yanı sıra bambu meşaleler ya da gaz lambalarıyla bahçenize hoş bir ışık verebilirsiniz. Ancak yemek servisinin yapılacağı yerin biraz daha aydınlık olmasına özen göstermelisiniz. Bunun için de fazla pahalıya kaçmadan, Koçtaş'tan ya da Ikea'dan rahatlıkla bulabileceğiniz kağıt avizeleri ve yer aydınlatmalarını kullanabilirsiniz.

çiçeklerle renklendirin

Hem servis ya da yemek masanızın üzerini hem de bahçenizi çiçeklerle renklendirin. çiçekler doğal güzellikleriyle bahçe partinize çok daha sıcak ve şık bir hava katacaktır. Köşelere kovaların içine birkaç demet çiçek yerleştirerek bile bu işi halledebilirsiniz.

Aksesuarlar alın

Bahçe partinizi çok daha eğlenceli ve etkileyici bir hale getirmek için bahçenize birkaç tane dekoratif aksesuar almak da hoş bir alternatif olacaktır. Mudo'dan ya da Praktiker'den tarzınıza uygun birkaç aksesuar bulmanız mümkün.

Masa ve sandalyelerinizi de dekore edin

Etrafı süslediğiniz kadar masa ve sandalyelerinizi de süslemelisiniz. Masanıza şık bir örtü, örtünüzle uyumlu olacak tabak ve bardalar kullanmanız, çiçeklerle bezediğiniz masanızda çok daha hoş görünecektir. Ayrıca sandalyelerinize, masa örtünüzle uyumlu kurdeleler bağlayarak, daha sevimli bir hava yaratabilirsiniz.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Bahçenizi Partiye Hazırlamanın Yolları! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement