Bu Hafta Burçları Neler Bekliyor? - Son Dakika
Kadın

Bu Hafta Burçları Neler Bekliyor?

Bu Hafta Burçları Neler Bekliyor?

Nuray Sayarı 24-31 Eylül haftasını yorumluyor. Bakın bu hafta burçları ne gibi süprizler bekliyor...

24.09.2012 09:30  Güncelleme: 10:29

Koç

Bu hafta 25-26 Eylül tarihlerinde çevrenizi kontrol edip değiştirmek yerine duygularınızı incelemeniz ve davranışlarınızı değiştirmeniz gerekecektir. 29 Eylülde sabrınız test ediliyor gibi hissedecek ve bu nedenle gerginlik yaşayacaksınız. Bu tarihte oluşacak Koç Dolunay'ı sizin tedirginliğinizi arttıracak. Merkür 30 Eylülde 7. İlişkiler Evinizde Uranüs karşıtı bir konum ve Plüton ile 180 derecelik açı içinde bulunduğunda dostlarınızla konuşurken ağzınızdan çıkacak sözlere dikkat etmeli ve sözlerinizin olası etkilerini değerlendirmelisiniz.

Boğa

Bu hafta Venüs-Mars birlikteliğinin Plüton ve Uranüs'e karşı alacağı sert konum 25-26 Eylül tarihlerinde ilişkilerinizde çalkantı yaratabilir. Samimiyet isteği veya ani öfke patlamaları nedeniyle şimdiye kadar göz ardı ettiğiniz önemli problemler ilişkilerinizde su üstüne çıkabilirler. Ancak bu gergin durum yeni ve içten bir dönemi başlatmanıza yardımcı olabilir. Yalnız bunu yaparken aşırı tepki göstermemeye özen göstermelisiniz aksi halde arkadaşlarınız, sevgiliniz veya bir meslektaşınıza karşı kırıcı olabilirsiniz. Gururlu Aslan Dönencesi'ndeki Venüs'ün Mars ile yaratacağı dik açı 27 Eylül tarihinde tüm ilişkilerinizin yoğunlaşmasına neden olacaktır. 29 Eylül'de ise 12. Kader Evinizde gerçekleşecek olan Dolunay duygularınızı daha da karmaşık hale getirebilir. 30 Eylül'de cesaret ve nezaket ile tartışmaları sevgiye dönüştürebilirsiniz.

İkizler

Bu hafta 25-26 Eylül döneminde istikrarınızı riske ederek kaybettiğiniz yaşam kontrolünüzü geri kazanmak isteyebilirsiniz. Bu dönemde daha önce sonuçlandığını sandığınız bir anlaşmazlık tekrardan alevlenebilir. İşlevini kaybetmiş olan aşk ilişkilerinizi düzeltmeye yönelik çabalarınız 29 Eylül tarihine kadar devam edecek gibi görünüyor.

Yengeç

Bu hafta 25-26 Eylül tarihlerinde Plüton, Uranüs, Mars ve Venüs burcunuzda belirsizliklere ve çalkantılı durumlara neden olabilir. Sürekli değişen koşullar veya size otoriter tavırlarıyla zorluk çıkaran bir patron nedeniyle yine yaşamınızdan kaçmak isteyebilirsiniz. Ancak size yönelen saldırıları atlatarak başarılı taktikler geliştirebilirseniz, gücünüz ve kaynaklarınızın bolluğunu göreceksiniz. Gerçekçiliği ile tanınan Merkür ile filozof Jüpiter'in 26 Eylül'de oluşturacakları 180 derecelik açı en zor ve karmaşık durumlarda bile, bilge bir insandan veya içgüdülerinizden yararlanmanızı sağlayacak. 29 Eylül'de Uranüs'ün Koç Dönencesi'nde 10. Statü Evinizde alacağı konum ile kariyerinizde büyük değişikliklere hazır olacaksınız. Ancak bu tarihte Ay, Güneş ve Plüton'un alacakları dik açılar, değişiklikler öncesi sizin iyi plan yapmanızı gerektirecek. Kararlı ve istekli olduğunuz sürece kendinizi yeni bir kariyer fırsatı içinde bulabilirsiniz.

Aslan

Bu hafta 25-26 Eylül tarihlerinde Venüs'ün Uranüs ve Plüton ile gireceği sert konumlar bugünlerde sabrınızın taşmasına neden olabilecek. 27 Eylül'de oluşacak Venüs-Mars dik açısı arkadaş veya sevgili ihanetine yol açabilir. Şansınıza Terazi Dönencesi'ndeki Merkür'ün Jüpiter ile olacak konumu iletişim kanalıyla tatsız olayların yaşanmasını engelleyecektir. Yeraltı dünyasının hükümdar gezegeni Plüton 3. İletişim Evinizde Güneş'le dik açı oluşturacağı 29 Eylül tarihinde öfkenizi kontrol edemeyebilirsiniz. Plüton bilinçaltındaki problemleri ortaya çıkaracağından, bugün gerçeklere odaklanmalısınız.

Başak

Bu hafta 25-26 Eylül tarihlerinde Mars ve Venüs, Uranüs ile Plüton'a karşı konum alacaklar ve bu sizde aşırı ve olağan dışı istekler doğuracak. Bugün kaçmak ile yaklaşmak arasında kalarak insanlarla olan mesafenizi ayarlamakta zorluk çekebilirsiniz. Bugün ayrıca özgürlüğe karşı duyduğunuz açlık ve dış baskılara olan direncinizi kontrol etmeniz de zor olabilir. Dolayısıyla bugün ilişkileriniz veya kaynaklarınız konusunda büyük kararlar alacağınız bir gün değildir. 26 Eylül'de Merkür ve Jüpiter'in yaratacakları 120 derecelik açı, bulunduğunuz durumu iyi yönetmenize istediğiniz cevapları alacağınız soruları sormanıza yardım edecektir. Sizi boğar gibi hissettiren sorumluluklarınızdan kaçmak istemeniz 29 Eylül'de normaldir. Çünkü bugün Güneş'in Uranüs ile olan tuhaf durumu ve Plüton ile yarattığı dik açı, Koç Dolunay'ını çok etkileyecektir. Bugün iyi plan yapmadan aceleci bir harekete kalkışmanız kötü sonuçlar doğurabilir.

Terazi

Bu hafta aile yaşantınızdaki stres 25-26 Eylül'deki Mars-Venüs konumlanmasıyla daha da artabilir. Akrep Dönencesi'ndeki Mars, amaçlarınız için mücadele etmenizi önerirken Aslan Dönencesi'ndeki Venüs ise daha yumuşak ve uzlaşmacı bir tutumda olmanızda ısrarcı olacak. Şansınıza 26 Eylül'de Merkür-Jüpiter konumlanması duygularınıza yenilmenizi önleyerek size güncel durumunuz hakkında geniş bir bakış açısı sağlayacak. 29 Eylül'deki Koç Dolunay'ının etkisi burcunuza giren Güneş tarafından azaltılarak yapmayı planladığınız değişikliklerde bazı sorunlara yol açabilir. Bugün olabilecek riski önceden hesaplayarak planlarınızdaki olası gecikmeleri azaltabilirsiniz.

Akrep

Bu hafta 25 Eylül tarihinde Mars'ın Plüton ve Uranüs ile karmaşık durumu iş yerinizde takım oyunu ve yardımlaşmayı olumsuz etkileyebilecek. 25-26 Eylül tarihlerinde öfke patlamalarınız ilişkilerinizi bozabilir. Bu nedenle ilişkilerinizde daha objektif, esprili olmalı ve yaratıcılığınızı kullanmalısınız.

Yay

Bu hafta 25 Eylül'de yakın ilişkilerinizde yaşayacağınız güç kavgası, Mars ve Venüs'ün Uranüs-Merkür dik açısına verecekleri tepkiden kaynaklanacak. 27 Eylül'de sevgiliniz veya ortağınızla sizin hedeflerinizin çok farklı olduğunu nihayet kabul edeceksiniz. 29 Eylül'de 5. Evinizi etkileyen Koç Dolunay'ında düşüncesizce davranmaktan kaçının. Kısa vadeli palyatif çözümler yerine yaşamınızda kalıcı uzun vadeli çözümler üretmeye çalışın.

Oğlak

Bu hafta 29 Eylül'de her zaman olduğu gibi Dolunay yine duygularınızı zirveye taşıyacak. Bugün Koç Dönencesi'nde doğacak Dolunay 4. Kökler Evinizde yangına neden olabilir ve duygularınızı karmaşaya sürükleyebilir. Yine de evinizde yaşadığınız istikrarsızlık veya iş yerinizdeki problemler, yaşamınızı heyecanlı hale getirecek dönüşümlere olanak sağlayabilir.

Kova

Bu hafta Mars'ın Plüton ve Uranüs ile alacağı konum yüzünden 25 Eylül'de kuralları ihlal edebilirsiniz. Elinizde yetki olması halinde bugün ortaya çıkabilecek bir kargaşayı düzeltebilirsiniz. Ancak 26 Eylül tarihinde Venüs-Uranüs çatışması yangına körükle gitme durumunu ortaya çıkaracak. Bugün sakin kalmayı başarmanız yaşamsal önem taşıyacak. 26 Eylül'de Plüton ve Uranüs uyumu stresli durumlarda başkalarıyla iyi iletişim kurmanız halinde size başarı sağlayacaktır. 29 Eylül'de 3. Kısa Seyahatler Evinizi aydınlatacak olan Koç Dolunay'ı gününüzü beklenmedik şekilde bozabilir ve sizi başka şeylerle uğraşma durumunda bırakabilir.

Balık

Bu hafta 25 Eylül'de Mars'ın Plüton-Uranüs ikilisiyle gireceği dik açı esnasında başkalarının fikirlerini iyi değerlendirmeden harekete geçmemelisiniz. 26-27 Eylül döneminde Venüs'ün Mars ve Plüton ile alacağı konum, ilişkilerinizin dinamiğini kökten sarsabilir. Kaos'u bugün iyi yönetmeye çalışmalısınız. Kaos yönetimi sabır, içten iletişim kararlı yaklaşım gerektirdiğinden bu yönlerinizi güçlendirmelisiniz.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Bu Hafta Burçları Neler Bekliyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement