Buse Terim Kendi Parfümünü Yarattı! - Son Dakika
Son Dakika Logo

Buse Terim Kendi Parfümünü Yarattı!

Buse Terim Kendi Parfümünü Yarattı!
30.07.2012 18:30

Türkiye’nin ilk tasarım parfüm butiği olan La Déesse’de tasarlanan Buse Terim’in BT adlı parfümü gurunzi.com’da satışa çıkıyor.

BTBlog isimli moda blog'unu buseterim.com.tr internet sitesine taşıyan, blogu ve sitesiyle adından söz ettiren, takipçileri tarafından sıkı sıkıya izlenen, yazacakları, tavsiyeleri merakla beklenen Buse Terim'in Nişantaşı'nda bulunan La DÉesse mağazasında tasarladığı kokunun formülünden üretilen parfüm BT markasıyla meraklıların beğenisine sunuluyor. Buse Terim'in blog'unda bahsettiği parfüm pazartesiden itibaren 250 TL'ye sadece gurunzi.com'da olacak.

Buse Terim'in tasarladığı koku, Floral Floral (çiçeksi çiçeksi) ailesinden. Buse Terim imzalı parfümün içerisinde dip notalarda çiçeksi misk, leylak ve tonka çekirdekleri bulunuyor. Parfüme karakterine veren orta notalarda ise inci çiçeği ağırlıkta olmak üzere fulya, incir, ylang ylang ve ıhlamur kokusunu hissedebilirsiniz. üst notalarında meyvelere ağırlık veren Buse Terim; mango, egzotik litchee meyvasi, frenk üzümü, greyfurt ve oryantal yasemin ile parfümünü tamamladı.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Buse Terim Kendi Parfümünü Yarattı! - Son Dakika


Advertisement