Cinsel Meditasyonla İlişkinizi Sağlamlaştırın! - Son Dakika
Kadın

Cinsel Meditasyonla İlişkinizi Sağlamlaştırın!

Cinsel Meditasyonla İlişkinizi Sağlamlaştırın!

Cinsel meditasyon sizin ve eşinizin psişik karmik ve ruhsal düzeyde en derin enerjik blokajları için bir yoldur.

14.10.2015 14:29

Düzenli cinsel meditasyon, tek başına ya da eşiniz ile sevişirken birbirinizin iletişimi için çok uygun olabilir. Peki cinsel meditasyon nasıl yapılmalıdır?

1. Adım

Rahatsız olmayacağız sakin bir yerde seçin. Herhangi bir kesinti olmadan düzenli olarak yapılan cinsel meditasyondan çok iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.

2. Adım

Her gün aynı yerde ve aynı zamanda meditasyon yapmaya özen gösterin. Bu mutlaka şart olan bir kural olmasa da ancak rutin olarak yapmanız halinde konsantrasyonunuz daha yüksek olacaktır.

3. Adım

20 dakikalık bir seans hedefleyin. Günlük olarak en uygun meditasyon süresi 20 ile 30 dakika arasıdır.

4. Adım

Rahat olun. Meditasyon yaparken, ister oturun isterseniz yatın. Ancak omurganızın düz olduğundan emin olun. Bu pozisyon vücut ve kollarınızın rahat olmasını sağlayacaktır. Kollarınızın rahatlığı önemlidir. Oturur pozisyonda iseniz, kollarınızı iki yana sarkıtabilirsiniz. Veya kollarınızı kucağınızda gevşek olarak tutabilirsiniz. Çeneniz ve omurganız uyumlu bir şekilde dik olmalı. Gözleriniz isterseniz açık, isterseniz kapalı olabilir. Sadece odada veya bulunduğunuz çevrede sadece bir nesne üzerine odaklanmaya çalışın.

5. Adım

Nefesinize dikkat edin. Derin ritmik nefes almaya başlayın ve en az 5 dakika boyunca bu harekete devam edin. Nefesi burnunuzdan alın ve akciğerlerinize kadar ulaştırın. Nefes aldıktan sonra 10 saniye tutun ve yavaş yavaş ağzınızdan nefesi verin.

6. Adım

Normal nefes almaya başlayın. Hala her nefese dikkat etmelisiniz. Nefes alışverişiniz hiç bir zaman sığ değil, derin ve ritmik olmalıdır.

7. Adım

Meditasyon sırasında eşinize odaklanın ve eşinizin enerjik alanlarına yoğunlaşın. Ve cinsel düşüncelerle iletişime geçin. Nefes alıp verirken, kendinizi ve eşinizi düşünün. Yine nefes alıp verirken, eşinizin enerji alanına arzularınızı iletin. Bu düşüncelerin, belirli olması gerekmez. Aslında, sadece genel anlamda düşünmek daha verimli olabilir. '' Biz, cinsel ve ruhsal olarak uyum içindeyiz. "

8. Adım

Eşinizle bu meditasyonu yapın. Gözleriniz kapalı olsa bile aynı odada ve yüzünüz birbirinize dönük olsun. Senkronize olarak nefes alıp verin. Eşiniz nefes alırken, siz tutun. Bu harekete 5 dakika boyunca yapın. Düzenli ve ritmik nefes alıp vermeye başladığınızda, doğal olarak nefes alıp verme kalıpları senkronize başlayacaktır.
Belirli düşünceler ya da belirli durumlara odaklanmak istiyorsanız siz ve eşiniz vaktine karar verebilir, ya da birbirlerinize özel düşünceleri yansıtabilirsiniz.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Kadın Cinsel Meditasyonla İlişkinizi Sağlamlaştırın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement