Ezgi Mola ve Alp Kırşan Defacto Reklamlarında - Son Dakika
Kadın

Ezgi Mola ve Alp Kırşan Defacto Reklamlarında

Ezgi Mola ve Alp Kırşan Defacto Reklamlarında

DeFacto'nun yeni dönem reklam kampanyası için genç oyuncu Ezgi Mola ve sempatik sunucu Alp Kırşan kamera karşısına geçti.

23.04.2013 12:07

Farklı, yaratıcı ve iddialı reklam kampanyaları ile her dönem dikkat çeken, Akdeniz rahatlığının adresi DeFacto'nun yeni dönem reklam kampanyası için genç oyuncu Ezgi Mola ve sempatik sunucu Alp Kırşan kamera karşısına geçti.

DeFacto 2013 İlkbahar Yaz koleksiyonu için hazırlanan "DeFacto, En Rahat O", sloganını taşıyan kampanyada Ezgi Mola ve Alp Kırşan haftanın her günü günün her saati giyilebilecek birbirinden şık, renkli ve rahat tasarımları modaseverler için giydi. Ezgi Mola'nın sezonun trendini yansıtan çiçek baskılı pantalonlar, renkli gömlekler, volanlı elbiseleri tercih ettiği çekimlerde, Alp Kırşan ise rahatlığın simgesi renkli chino'lar, polo tişörtler ve kareli gömlekleri sergiledi. Styling'ini Hafize Çeliktürk üstlendiği kampanyanın reklam filmi yönetmen Müfit Samık, koreografisi ise Candaş Baş, kampanya fotoğrafları ise ünlü fotoğrafçı Tamer Yılmaz'ın imzasını taşıyor. DeFacto'nun yeni kampanyası modada rahatlık arayanlarla yaz boyunca televizyon, radyo, internet, sosyal medya ve açıkhavada buluşacak.

Yeni reklam kampanyası ile DeFacto'nun sıcak ve samimi kimliğini ve rahat tasarımlarının vurgulamak istediklerini belirten DeFacto Perakende ve Pazarlama Başkanı İhsan Ateş, "Ezgi Mola ve Alp Kırşan başta gençler olmak üzere her yaş grubundan müşterilerimizin sevdiği ve beğendiği isimler. Kampanyamızda rol alacakları duyulduğu andan itibaren özellikle sosyal medyada çok olumlu tepkiler aldık. Her iki ünlünün de genç ve dinamik çizgileriyle markamıza değer katacaklarına ve kampanyamızın tüm modaseverler tarafından da beğenileceğine inanıyorum" dedi.

Kurulduğu 2003 yılından beri hızla büyüyen, trendleri takip eden, büyürken değişen, değişirken kendini geliştiren DeFacto, kendine özen gösteren, rahatından ödün vermeden her ortamda şık modern ve rahat görünmek isteyenler için 365 gün boyunca koleksiyonlarını en uygun fiyatlarla tüketicilerle buluşturuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Ezgi Mola ve Alp Kırşan Defacto Reklamlarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement