Mudo'dan Annelere En Güzel Hediye - Son Dakika
Kadın

Mudo'dan Annelere En Güzel Hediye

Mudo\'dan Annelere En Güzel Hediye

Sen Annenden Ne Öğrendin? sorusuna #benannemden etiketini kullanarak Twitter, Instagram ve Vine'dan yanıt verenler, sürpriz hediyeler kazanıyor.

27.04.2013 14:50

Annenizle birlikte yaptığınız o harika pastayı, güzel bir şarkı eşliğinde salonun ortasında yaptığınız o şahane dansı, romantik bir film izlerken birlikte ağladığınız o anı aklınıza getirmek, binlerce kişiyle paylaşmak ve annenize bu güzel anınızı armağan etmek ister misiniz?

Yılın en anlamlı günlerinden biri olan Anneler Günü'ne kadar #benannemden etiketini kullanarak Twitter, Instagram, Vine sosyal ağları üzerinden yapacağınız paylaşımlar ile annenizden öğrendiklerinizi herkese duyurmak için biraz düşünmenin ve anılarınızı tazelemenin tam zamanı!

#benannemden etiketiyle paylaşılacağınız tüm içerik, fotoğraf ve videolar senannendenneogrendin.com'da yayınlanırken, en özel duygularınızı annenize en anlamlı hediye ile ifade etmenin mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Yarışma sonunda en çok beğeni alan tweet, fotoğraf ve video içeriği ise 500'er TL'lik Mudo hediye çeki ile ödüllendiriliyor, paylaşım yapan her katılımcı 25 TL'lik Mudo indirim çeki şansını yakalıyor.

#benannemden etiketiyle binlerce kişiye duygularınızı ulaştırın, hayat boyu bizler için yarışan annelerimiz için, bu defa sizler yarışın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Mudo'dan Annelere En Güzel Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement