Nuray Sayarı'dan Haftalık Burç Yorumu - Son Dakika
Kadın

Nuray Sayarı'dan Haftalık Burç Yorumu

Nuray Sayarı\'dan Haftalık Burç Yorumu

Nuray Sayarı, Mart ayının ilk haftasını yorumladı...

01.03.2012 10:30  Güncelleme: 10:55

Mart ayının ilk haftası burçlar için nasıl geçecek?

27-02-2012 - 04-03-2012

Koç:

Hiç beklemediğiniz bir yerden havale, çek ya da nakit ödeme alabilirsiniz. Kişisel harcamalarınıza dikkat ederseniz, oldukça kârlı işlere imza atabilirsiniz. Gelir seviyenizde artış da söz konusu olabilir

Boğa:

Hayatınızda bir türlü çözemediğiniz denklemleri arkadaşlarınızın yardımıyla bu hafta bir çözüme ulaştırabilirsiniz. Aşk hayatınızda alacağınız bir risk, hiç beklenmedik bir biçimde sonuçlanabilir. İŞ hayatınızda kendinize güvendiğiniz takdirde başaramayacağınız hiçbir şey yok.

İkizler:

Eğer uzun zamandır iş değiştirmek ya da iş yerinizdeki konumunuzu değiştirmek istiyorsanız, bunun için atılım yapmak için en uygun zaman dilimindesiniz. Neler düşündüğünüzü, hissettiklerinizi ilgili kişilerle paylaşmaktan çekinmeyin. Unutmayın, dışarıda da yepyeni ve keşfedilmeyi bekleyen bir dünya var.

Yengeç:

Eğer hayatınızda aşk istiyorsanız, geçmişi geçmişte bırakmalısınız. Hayatta her gün yeni fırsatlarla karşılaşıyoruz, bu fırsatları gözden kaçırmayın ve iyi değerlendirin. İş yerinizde kontrolü ele alın, agresiflik yapmadan, yaptırıcı gücünüzü ortaya koyun. İşler yoluna girecektir.

Aslan:

Bugün, saçınız ve cildinizden tutun da davranışlarınız ve ruh halinize kadar doğallığınız üzerinizde. Çevrenizdeki insanların size sevgiyle bakmalarını sağlıyor olmanızın tek bir nedeni olabilir. O da, hayata pozitif olarak bakabilmeniz...

Başak:

Tavırlarınızdaki ani değişiklik ilişkinizi zarar verebilir. Karşınızdaki kişinin duyguları olduğunu unutmayın ve onu incitmemeye çalışın. İş yerinizde biraz daha hızlı ve atak olmaya çalışın. Bir da pozitif olursanız, ilerleyememeniz için hiçbir sebep yok.

Terazi:

Gelir seviyenizi artıracak yepyeni projelere imza atabilirsiniz. Yalnız, bunun için biraz araştırma yapmak ve konuyla ilgili yeni kişilerle tanışmak durumundasınız. Her ne kadar zamanınız kısıtlı da olsa kendinize aşırı yüklenmemeye çalışın.

Akrep:

Duygularınıza hakim olmaya çalışın. Sevgilinize karşı sergilediğiniz kıskanç tavırlar, ilişkinizi zedeliyor. İlişkinizdeki bu stresi iş yerinize yansıtmanız hiç de adil değil. Durumun farkına varın ve acilen tavrınızı değiştirin, hem iş hem de aşk hayatınızda!

Yay:

Maddi konulardaki beklentilerinizi karşılayabilecek yeni projelere imza atabilirsiniz. Artık neredeyse unuttuğunuz bir yerden gelecek bir para ile rahat bir nefes alabilirsiniz. Son günlerde kaybettiğiniz pozitif bakış açısına bugünlerde yeniden kavuşabilirsiniz.

Oğlak:

Aşk hayatınızla ilgili bir konuyu çözmeye çalışırken çok dikkatli olmalısınız. Sorgulayıcı tavrınızı bir kenara bırakabilirseniz, iş yerinizde çok iyi dostlar edinebilirsiniz. Bu aralar aşk hayatınızda fazla bir gelişme olmaması sürpriz değil, çünkü bu dönemde işinize odaklanmalısınız.

Kova:

Bugün gerçekleştirmeniz gereken işlerin üstesinden 'teknolojiyi kullanarak' gelebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendiniz için birşeyler yapın. Uzun zamandır sıkı çalıştığınız için kendinizi gönül rahatlığıyla ödüllendirebilirsiniz.

Balık:

Dilediğiniz her şey neredeyse gerçek oluyor! Hayal gücünüz oldukça kuvvetli, bunu kariyerinizde doğru yöne gitmek için kullanmanız sizin için çok daha doğru olacak! Aşk hayatınızda ise sevgilinizle yakaladığınız uyumu bozmamaya çalışın.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Nuray Sayarı'dan Haftalık Burç Yorumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement