Özlem Uygun'un 2012 Bahar-Yaz Koleksiyonu - Son Dakika
Kadın

Özlem Uygun'un 2012 Bahar-Yaz Koleksiyonu

Özlem Uygun\'un 2012 Bahar-Yaz Koleksiyonu

Özlem Uygun, 'Geometric Dreams' konseptli tasarımlarından oluşan 2012 bahar-yaz koleksiyou ile katılıyor.

13.06.2012 09:23

Milano Marangoni Enstitüsü'ndeki eğitiminden sonra işlerini Türkiye ve İtalya'da eşzamanlı olarak sergilemeye devam eden Özlem Uygun, Galatamoda Haftası'na 'Geometric Dreams' konseptli tasarımlarından oluşan 2012 bahar-yaz koleksiyou ile katılıyor.

Doğal içerikli kumaşların farklı renk kombinasyonları kullanılarak oluşturulan kolleksiyonda rafine abartısız ama iddialı detaylara yer verilmekte… Tasarımların belirli bir trend yada yaşa hitap etmemesi tüm parçaların uzun yıllar farklı nesiller tarafından kullanılmasını mümkün kılıyor…

Özlem Uygun, üretim ve tüketimin hızla arttığı, ürün ömrününse giderek kısaldığı günümüzde bu genel tavrın tersine detaylarda farklılaşan, el emeğine yer veren, geçmişi şu anı ve geleceği içinde bütünleştiren, zamansız ürünler tasarlıyor.

Master eğitiminin ardından İtalyan markalarına freelance tasarımlar da yapan Özlem Uygun, dairesel geometrik hatları sade bir ifade ile yorumladığı yeni koleksiyonunda yine kontrast biye detayları kullanıyor. Tasarımların rahat kesimi, gündüzden geceye devam edilebilir olması da tercih sebebi. Özlem Uygun tasarımlarına ayrıca Billstore'lardan da ulaşılabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Özlem Uygun'un 2012 Bahar-Yaz Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement