Perfume Jewels, markafoni'de! - Son Dakika
Kadın

Perfume Jewels, markafoni'de!

Perfume Jewels, markafoni\'de!

Bir dünya markası olan Perfume Jewels kişisel bakım setleri şimdi markafoni'de!

03.02.2012 11:03

Birbirinden hoş, etkileyici 25 farklı koku çeşidi ile kadın ve erkeklere özel olarak tasarlanmış Perfume Jewels kişisel bakım setleri, Eyüp Sabri Tuncer güvencesiyle online fırsat sitesi www.markafoni.com'da internetten alışverişi sevenlerin beğenisine sunuluyor. Ayrıca markafoni'den 31 Ocak-2 Şubat tarihlerinde yapılan tüm alışverişlerde 25 farklı tester Perfume Jewels ürünü hediye edildi!

Dünyanın en iyi perfumerleri ile birlikte, ileri üretim teknolojileri kullanılmak suretiyle geliştirilen Perfume Jewels Kişisel Bakım Setleri, 3-6 Şubat tarihleri arasında www.markafoni.com'da satışa sunuluyor. Perfume Jewels kişisel bakım setlerininin, 25 hoş koku seçeneği sunan duş jeli, vücut losyonu, vücut spreyi ve parfümden oluşan ürün çeşitlerine markafoni üzerinden ulaşmak mümkün. Perfume Jewels markalı bu ürünler, sevdiklerinin her anında kalıcı ve unutulmaz olmak isteyenler için markafoni'de 3-6 Şubat tarihleri arasında Sevgililer Gününe özel olarak hazırlanmış kaçırılmayacak bir kampanya fırsatı ile tüketicilerinin beğenisine sunulacak.

Markafoni'den alışveriş yapanlar için Perfume Jewels sürprizleri bununla da bitmiyor. 31 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında Markafoni üzerinden yapılan tüm alışverişlerle birlikte Perfume Jewels tester ürünleri dağıtıldı. Perfume Jewels parfüm ürün grubu, tam 25 farklı koku çeşidi ile bu tarihlerde www.markafoni.com üzerinden yapılan tüm alışverişlerde denemeniz için ücretsiz olarak gönderildi.

Kaynağı yıldızların ışıltısı olan Cleansing Gel, Body Lotion, Body Splash ve Eau de Parfum'den oluşan Perfume Jewels, düşlerin gücünden alınan ilham ve kusursuz bir estetik anlayışıyla tasarlanarak özgün, tutkulu ve sofistike bir kreasyon ile oluşturuldu.

Perfume Jewels markası, yenilenen ürün varyantları, koku çeşitleri, ambalaj tasarımları ve sunduğu cazip fiyat avantajları ile Sevgililer Gününde müşterilerini mutlu etmeyi amaçlıyor.

Sevgililer Gününde sevdiğinize yıldızların ışıltısını armağan edin

Dünya markası Perfume Jewels serisinde Guiltless, Hero, Myth, Wild Ideas, Mid Point, Blue Nights, By Chance, Cherry Pie, Cutie Pie, Empress, Euphony, For Her, Hot Kisses, Nuit De Noir, Passionate Love, Potion Of Love, Pretty Women, Pure Love, Silky Touch, Silver Rain, Summer Dream, The Adventure, The Due, Time Million, Try 2 Love gibi çeşitler yer alıyor.

Perfume Jewels Kişisel Bakım Seti:

Perfume Jewels Cleansing Gel

Perfume Jewels Duş Jeli, cildinizi kurutmadan, doğal dengesini bozmadan derinlemesine temizler ve nemlendirir.

Perfume Jewels Body Lotion

Perfume Jewels Vücut Losyonu cilt tarafından hızlı bir şekilde emilerek mükemmel bir bakım uygular. Yüksek nemlendiricili ve cildi besleyici vitamin içeriği ile tüm vücudunuza uzun süreli satensi bir yumuşaklık ve pürüzsüz bir his kazandırır. Sodium PCA, E Vitamini içeriğiyle de hücreleri korur, onarır ve güçlendirir.

Perfume Jewels Body Splash

Perfume Jewels Vücut Spreyi, birbirinden cazip esanslar ve kışkırtıcı aromalarla duş aldıktan sonra ya da dilediğiniz zaman kullanıldığında taze ve nemlenmiş cildinizin keyfini çıkarmanızı sağlar.

Perfume Jewels Eau de Parfum

Perfume Jewels Parfümü ise dünya trendlerinden esinlenilerek oluşturulan birbirinden hoş kokuları ile sizi gün boyu çekici kılar.

Perfume Jewels ürün serisinden en etkili sonucu almak için, duş jelinin ardından temiz cildinize vücut losyonu ve vücut spreyi son olarak ise parfümü bir set olarak kullanmanız öneriliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Perfume Jewels, markafoni'de! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement