Tesettürde Jean Giymenin Püf Noktaları - Son Dakika
Kadın

Tesettürde Jean Giymenin Püf Noktaları

Tesettürde Jean Giymenin Püf Noktaları

Yırtık jeanlar, boyfriendler, ispanyollar paçalar, mom modeller derken seçim yaparken aklınız başınızdan gidecek.

24.02.2017 17:05  Güncelleme: 17:11

En rahat ettiğimiz parçalardan biri olan jean pantolonlarımız bu sezonda yine üstümüzden eksik olmuyor. Birbirinden farklı o kadar jean modelleri var ki bazılarının isimlerini söylediğimiz belki de ilk kez duyacaksınız. Yırtık jeanlar, boyfriendler, ispanyollar paçalar, mom modeller derken seçim yaparken aklınız başınızdan gidecek.

İşte Jean giymenin püf noktaları ve dikkat etmemiz gereken diğer hususlar...

Yırtık jean kombinleri

Yırtık jean tercih ederseniz paçaları dikilmemiş saçaklı olan modelleri en başta öneririz. Diğer modellerde ise daha az ilgi çeken az taşlanmış modelleri seçebilirsiniz. Yırtık jean pantolon modelinizin üzerine uzun tunik ve gömlekler giyebilirsiniz.

Boyfriend jean ile farklılaşın…

Boyfriend jean modelleri tesettürde en rahat kullanabileceğiniz kalıp modelleridir. Bu modeller daha salaş olduğu için üzerine diz boyunda tunikler tercih edebilirsiniz. Bu modelleri paçaları kıvırmış bir şekilde sneaker ayakkabılarınız ile casual şekilde kombinleyebilirsiniz.

Mom jean modellerini denediniz mi?

Mom jeanleri bu yeni sezonda sık sık duymaya başladık. Bu modeller hani o eski 80'lerdeki yabancı müziklerde dans eden kadınların yüksek belli bol kesim paçalara doğru daralan pantolonlardır. Şimdi bu modelleri siz de uzun gömlek ve kazak ile kombinlerek cool bir tarz yakalayabilirsiniz. Bu modellerin altına havalar ısınmaya başlamışken ister converse ister oxford ayakkabı giyebilirsiniz.

Botlarınız ile jean kombinleri yapın…

Paçalarını kıvırdıktan sonra jean pantolonlar ile harika bir kombin olacağına eminiz. Bu tür kombin düşünüyorsanız bluz seçiminiz daha çok sweat tarzı spor modeller olmalıdır. Bu modellerde eşarp yerine de şal kullanırsanız spor tarzı yakalamış olursunuz.





Son Dakika Kadın Tesettürde Jean Giymenin Püf Noktaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement