UPS Dilek Hanif'i Paris Podyumlarına Taşıdı - Son Dakika
Kadın

UPS Dilek Hanif'i Paris Podyumlarına Taşıdı

UPS Dilek Hanif\'i Paris Podyumlarına Taşıdı

UPS, ünlü modacı Dilek Hanif'in Paris Moda Haftası'nda sergilenen 2012 Yaz Houte Couture tasarımlarını Paris'e taşıdı.

01.02.2012 15:04

Dilek Hanif'in hazırladığı bu özel koleksiyonunun modanın kalbine taşımasını üstelenen UPS Türkiye, böylece hem Osmanlı ve Anadolu motifleri içeren değerli parçalardan oluşan bu koleksiyonun hem de Türkiye'nin tanıtımına destek oldu.

Geçmiş deneyimlerinde, büyüleyici koleksiyonları ve efsanevi etkinlikleriyle moda dünyasının dev isimlerinden biri olan Prada'ya farklı taşımacılık modelleri ve özel taşıma koşulları sağlayarak hizmet veren UPS, bu kez de Türkiye'nin önde gelen modacılarından Dilek Hanif'in 2012 Yaz Couture koleksiyonunun Paris podyumlarına taşınmasını sağladı.

UPS Türkiye Ülke Pazarlama Müdürü Teoman Ünal konu ile ilgili olarak şunları söyledi: "100 yılı aşkın süredir lojistik sektöründe olan UPS moda taşımacılığındaki tecrübe ve bilgi birikimini bu kez de Türkiye'nin en büyük modacılarından birisi olan Dilek Hanif için kullandı. Koleksiyonun podyumlara ulaşması ile ortaya çıkan görüntü hem Türkiye hem de UPS için büyük bir gurur kaynağıydı."

UPS, Express Plus ürünü ile Paris de dahil dünya çapındaki önemli merkezlere ertesi sabah saat 09:00'dan önce garantili teslimat hizmeti vererek, acil ve kritik gönderileri zamanında yerine ulaştırıyor. Ünlü modacı da bu çok özel koleksiyonun doğru yere, doğru zamanda ulaşması için UPS'in güvenilir servislerini tercih etti. Tüm sektör taşımacılığında olduğu gibi hazır giyim ve tekstil taşımacılığında da lider firma olan UPS, zamanla yarışarak Dilek Hanif'in koleksiyonunun tam zamanında podyumda alkışlanmasını sağladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın UPS Dilek Hanif'i Paris Podyumlarına Taşıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement