V2k Designers 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonları - Son Dakika
Kadın

V2k Designers 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonları

V2k Designers 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonları

İlkbahar yaz sezonunun en büyüleyici koleksiyonları V2K Designers’dan…

26.03.2012 19:30

Alexander Wang

Alexander Wang her sezon olduğu gibi bu sezon da iddialı bir koleksiyonla karşımızda. 2012 yaz koleksiyonunda ilhamını motor ve motorculardan alan tasarımcı yine sokak modasının gözde temsilcilerinden.. File bu sezon Alexander Wang'in koleksiyonunda sıkça rastlayacağımız bir kumaş; Fileden elbiseler ve bluzlar.. Onun dışında deri elbiseler ve Wang'in alışık olduğumuz sade ama keskin tarzı yine ön planda..

Brian Atwood

Bir çocuğun en hassas noktası lolipoplar, bir kadının en hassas noktası ise ayakkabılardır, yıllardır süregelen bu gerçeği ne anneler çocukları için ne de erkekler eşleri için değiştirebilmiştir. Her zaman cesur, her zaman şık tasarımları olan Brian Atwood bu sezon renkleriyle bize içimizdeki çocukla kadını birleştirme fırsatı sunuyor. Olabilecek en lezzetli ve fosforlu renkli bonbonları andıran ayakkabılarıyla Brian Atwood her zaman olduğu gibi yine çok iddialı.

Calla for April 77

Kanadalı tasarımcı Calla Haynes ile April 77'ın buluşmasını, Haynes'in Fransız jean markasının rock and roll vizyonunundan ilham almasına borçluyuz. Yazın gerçekleşen müzik festivallerinden yola çıkarak ilham perisini bir rock grubu müzisyeni olarak belirleyen Haynes'in, çarpıcı desenleriyle tasarladığı April 77 jean'leri V2K designers mağazalarında!

Thakoon - V2K designers exclusive

Karışımlar tehlikeli ve risklidir dozları iyi ayarlanmaz ise bir felakete yol açabilir, ama görünen o ki Panichgul'un Bollywood ve Batı'nın karışımından oluşan 2012 yaz "iksiri" oldukça başarılı. Capcanlı renkler ve desenlerle göz alan bu koleksiyon bize kendine has ve özgür bir görünüm sunuyor.

Equipment

1975 yılında, kadın hazır giyimi temkinli adımlarla gelişmekte olan bir endüstriden ibaretti: İşçi önlükleri, bluzlar ve tunikler ise en rağbet gören ürünlerdi. Christian Restoin, Equipment markası altında bir anda erkeklerin klasik gömleklerinin şaşaalı bir dokunuşla bayan dolaplarında yer almasını sağladı. Equipment, sade ama yenilikçi tarzı, zarif ve usta kesimleri ve zamansız görünümü ile moda dünyasının vazgeçilmezleri arasındaki yerini hemen aldı. 50'li yılların yıldızları Katherine Hepburne ve Lauren Bacall'dan ilham alarak ve erkek giyiminden yola çıkılarak hazırlanan koleksiyon ile dünya çapında başarıya ulaştı. Markanın kalitesine ve sadeliğine bağlı kalan Restoin sadece gömlek üretimine odaklandı. 20 yıllık başarısının ardından Restoin kariyerini başka bir yönde sürdürmek için adım attı. Şimdilerde markanın yönetimi ve kreatif direktörlüğü Jolie ve Current/ Elliott markaları ile kendini kanıtlayan Serge Azria tarafından yapılıyor. Yeni koleksiyon markanın klasik, minimalist özelliklerine sadık kalan, çabasız şıklığın rahat Amerikan tarzı ve sofistike Fransız stili ile bir buluşması Her anlamda zamansız ve yenilikçi markanın yeni koleksiyonunda andırojen siluetler, ağır başlı ama seksi görünüm, lüks kumaşlar, sürprizli detaylar ve erkek gömleklerinde feminen kesimler içeren unsurlar bulunuyor. Desenlerin çeşitliliği, kumaşlar ve siluetler Equipment kadınının çeşitli yüzlerini gün ışına çıkarıyor: güçlü, şık, zarif, maceracı, seksi ve en önemlisi klasik kadın..

---gallery---Foto Galeri için tıklayın!---/gallery---

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın V2k Designers 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement