Yükselen Ayakkabı Markası Charlotte Olympia - Son Dakika
Kadın

Yükselen Ayakkabı Markası Charlotte Olympia

Yükselen Ayakkabı Markası Charlotte Olympia

Dünyaca ünlü isimlerin ve Türkiye’de de stil sahibi kadınların vazgeçilmezi haine gelen Charlotte Olympia, kısa sürede yakaladığı başarıyı 2012 ilkbahar yaz koleksiyonuyla taçlandırdı!

24.05.2012 16:30

İlhamını eskinin göz kamaştırıcı etkisinden alan ve tasarımlarında feminenliği ön plana çıkaran Charlotte Olympia Dellal aslında oldukça yeni bir marka. 2004 yılında Cordwainers'dan mezun olan ünlü tasarımcı bir düre Ungaro ve Giambattista Valli ile çalıştıktan sonra 2007 yılında kendi adını taşıyan markasını kurmuş. Londra merkezli olan markanın tüm tasarımları, yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak tamamen elişçiliği ile hazırlanıyor. Şıklığı detaylarda yakalamayı seven ünlü tasarımcı, Sarah Jessica Parker ve Blake Lively gibi trendsetter olan ünlülerin de gözdesi. Ancak markanın meraklıları bu kadarla kalmıyor elbette Keira Knightly, Katy Perry, BeyoncÉ, Jennifer Lopez ve Natalie Portman da birer Charlotte Olympia hayranı.

Markasını kuralı henüz beş sene olmasına rağmen Charlotte Olympia'nın tasarımları Harrods, Harvey Nichols, Neiman Marcus, Net-A-Porter ve Podium gibi ünlü mağazalarda yerini almayı başardı. Ayrıca tüm dünyanın merakla beklediği sezon defilelerinde Clements Ribeiro, Emilio de la Morena, Peter Som ve Temperley London gibi markalar da koleksiyonlarını Charlotte Olympia'nın tasarımlarıyla sunmayı tercih ediyorlar. Eğer siz de stil sahibi, şıklığı detaylarda yakalamayı seven bir kadınsanız, Charlotte Olympia'nın 2012 ilkbahar yaz koleksiyonuna bir göz atmalı ve bu ayakkabılardan mutlaka almalısınız!

--video--2302-- --/video--

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Yükselen Ayakkabı Markası Charlotte Olympia - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement