Zizigo'ya Üye Olanlar Kazanıyor - Son Dakika
Kadın

Zizigo'ya Üye Olanlar Kazanıyor

Zizigo\'ya Üye Olanlar Kazanıyor

Zizigo haber bültenine üye olanlar 20 TL'lik hediye çeki kazanıyor!

04.04.2012 16:46

Türkiye'nin en büyük online ayakkabı mağazası Zizigo.com, Nisan ayı sonuna kadar Zizigo bültenine kayıt olanlara 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olan 20 TL'lik hediye çeki veriyor. Zizigo.com, satın alınan ürünleri 1-3 günde kapıya teslim etmesi, teslimat ve iade sürecinde ücretsiz kargo servisi, iade edilen ürünün ücretsiz olarak kapıdan alınması ve 365 gün iade imkanı gibi özellikleriyle fark yaratıyor.

Türkiye'nin en büyük online ayakkabı mağazası Zizigo.com, ayakkabı modasını Zizigo.com'dan takip etmek isteyenleri sevindirecek bir kampanyaya imza atıyor. Nisan ayı sonuna kadar geçerli bu kampanya kapsamında, www.zizigo.com adresine girerek Zizigo bültenine kayıt olanlar, 100 TL ve üzeri alışverişlerde, bütün ürünlerde, her zaman geçerli olan 20 TL'lik hediye çeki kazanıyor. 130'dan fazla marka, 6000'den fazla ürünün yer aldığı Zizigo.com'da Puma, Hotiç, Elle, Converse, Onitsuka Tiger, Aldo, Steve Madden, New balance, Pierre Cardin ve Tommy Hilfiger gibi seçkin ayakkabı markaları dikkat çekiyor.

Zizigo.com'dan alışveriş çok kolay!

Sipariş edilen ürünleri 1-3 gün içinde ücretsiz olarak adrese teslim eden ve 365 gün iade imkanıyla keyifli bir alışveriş deneyimi sunan ve zengin ürün yelpazesiyle fark yaratan Zizigo.com, ayakkabı tutkunları için dünyaca ünlü ayakkabı markalarını sunmaya devam edecek!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Zizigo'ya Üye Olanlar Kazanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement