16. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları - Son Dakika
Kültür Sanat

16. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları

16. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığınca düzenlenen "16. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları" 11-15 Ekim'de gerçekleştirilecek.

05.10.2016 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığınca düzenlenen "16. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları" 11-15 Ekim'de gerçekleştirilecek.

Etkinlik kapsamında, alanında usta isimler tarafından gerçekleştirilecek söyleşi ve imza günleri, paneller, şiir sunumları ve dinletiler, Sakaryalıların beğenisine sunulacak. 25 ulusal ve 7 uluslararası şairin katılımıyla 11-15 Ekim düzenlenecek etkinlikler, kentin farklı yerlerinde yapılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, kültür sanat sezonunu açtıklarını söyledi.

Sakaryalıları 16. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamlarına davet eden Aktürk, "Her yıl düzenli bir kültür sanat ajandası ile şehrimizin entelektüel geleceğine bir şekilde dokunuyoruz. Paneller, konferanslar, tiyatro gösterimleri gibi birçok başlıkta etkinlikler düzenliyoruz. 25 ulusal, 7 uluslararası şairin katılımıyla gerçekleştirilecek etkinliğimiz zengin bir içeriğe sahip olacak." dedi.

16. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları kapsamında Sakaryalılar ile buluşacak isimler ise şöyle:

" Hüseyin Akın, Meryem Kılıç, Sümeyra Yaman, Sevgi Yerlioğlu, Ömer Yalçınova, Şafak Çelik, Dursun Güzel, Hüseyin Atlansoy, Elyesa Koytak, Sıddık Ertaş, Fazıl Baş, Ali Ural, Ercan Yılmaz, Meliğ Tuğtağ, İsmail Kılıçarslan, Nadir Aşçı, İhsan Deniz, Mustafa Muharrem Tüfekçi, Zeynep Arkan, Mustafa Akar, Gökhan Ergür, Nergihan Yeşilyurt, Furkan Çalışkan, Hüsrev Hatemi, Yılmaz Daşçıoğlu, Aldo Kliman, Elveddin Neziroviç, Fehredin Shehu, Katitsa Kulavkova, Mahmoud Al Taweel, Muhammed Hac Bekri, Naida Mujkiç."

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 16. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement