800 Yıllık Tarihi Çarşıda İndirim Başladı - Son Dakika
Kültür Sanat

800 Yıllık Tarihi Çarşıda İndirim Başladı

800 Yıllık Tarihi Çarşıda İndirim Başladı

Denizli'nin en eski ticaret merkezi Kaleiçi Çarşısı'nda esnaf alışverişi canlandırmak için indirim günleri başlattı

18.11.2013 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de 800 yıllık geçmişe sahip tarihi Kaleiçi Çarşısı'nda indirim günleri başladı.

Denizli'nin en eski ticaret merkezi Kaleiçi Çarşısı'nda esnafın alışverişi canlandırmak için başlattığı "İndirim Günleri Festivali" dolayısıyla tören düzenlendi.

Kaleiçi Güzelleştirme Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Soner Yıldız, törende yaptığı konuşmada, Kaleiçi'nde 50 farklı alanda yaklaşık 650 iş yeri bulunduğunu ve bunların indirim festivaline destek verdiğini söyledi. Festival kapsamında günlük ortalama 20 bin müşteriye ev sahipliği yapmayı hedeflediklerini ifade eden Yıldız, "Denizli'nin parası Denizli'de kalsın diye düşünen tüm hemşerilerimizi festivalimize davet ediyoruz. Geçmişi 800 yıla dayanan, İzmir Kemeraltı'ndan sonra bölgenin en büyük doğal AVM'si Kaleiçi'ne herkesin sahip çıkması gerekiyor" dedi.

Törene katılan Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut konuşmaların ardından çarşıda alışveriş yaptı.

Festival kapsamında mağazaların sabah 09.00'dan akşam 19.00'a kadar açık kalacağı belirtildi. Yeni ürünlerin satışa sunulacağı indirim günlerinin 30 Kasım'a kadar süreceği bildirildi. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 800 Yıllık Tarihi Çarşıda İndirim Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement