Alkışlar "Hükümet Kadın"a - Son Dakika
Kültür Sanat

Alkışlar "Hükümet Kadın"a

Alkışlar "Hükümet Kadın"a

BKM Film yapımı, "Hükümet Kadın" filminin galası 4 Şubat Pazartesi günü İzmir Optimum Outlet Cinemaximum Salonları'nda gerçekleşti.

07.02.2013 14:31  Güncelleme: 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Filmin öncesinde düzenlenen ve halkın yoğun ilgi gösterdiği söyleşide Türk Kadınlar Konseyi Derneği Başkanı ve İzmir'in ilk kadın belediye başkanı Işılay Saygın, Güneydoğu'nun ilk kadın belediye başkanı Xate (Demet Akbağ) ile buluştu. Saygın film oyuncularına tek tek teşekkür belgesi verdi. Film hem hikayesi hem de oyuncuların performansları ile İzmirlilerden büyük alkış aldı.

İzmir Galasının Geliri Kız Öğrenci Yurduna

Devajans Başkanı Erhan Gölbey yaptığı açıklamada "Türk Kadınlar Konseyi Derneği İzmir Şubesi, Cumhuriyet Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu yararına gerçekleştirdiğimiz İzmir Optimum Outlet galasında toplanan cüzi rakam yurt için çok önemli bir gelir olmayacak fakat amacımız İzmirlilerin dikkatini yurdumuza destek olmaya çekebilmek" dedi.

Başrolünü Demet Akbağ'ın üstlendiği filmin, senaryo yazarı ve yönetmeni ise Sermiyan Midyat. " Hükümet Kadın'da Demet Akbağ'a Sermiyan Midyat, Mahir İpek, Ercan Kesal, Burcu Gönder, Gülhan Tekin, Cezmi Baskın, Renan Bilek, Rıza Akın, Bülent Çolak, Olgun Toker, Haki Biçici, Ahmet Sarsılmaz, Doğukan Polat, Bahadır Efe, Ayberk Atilla, İpek Bilgin, Aziz Sarvan, Kemal Uçar, Bahadır Efe, Orçun Kaptan, Sarp Aydınoğlu eşlik ediyor.

Demet Akbağ, 8 çocuklu Midyatlı sıradan bir kadın iken, kendini Midyat Belediye Başkanı olarak bulan Xate karakteri ile gala izleyicisinden tam not aldı!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Alkışlar 'Hükümet Kadın'a - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement