Atatürk'ün Siirt'e gelişi şeref günü töreniyle kutlandı - Son Dakika
Kültür Sanat

Atatürk'ün Siirt'e gelişi şeref günü töreniyle kutlandı

Atatürk\'ün Siirt\'e gelişi şeref günü töreniyle kutlandı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 16. Kolordu Komutanı iken, Siirt'e gelişi olan 14 Eylül Siirt'in şeref günü nedeniyle düzenlenen törenle kutlandı. Törenler, Atatürk büstüne çelenk sunumuyla başlayıp, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya tarafından şeref defteri imzalandı ve günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı. Törene, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya'nın yanı sıra il protokolü, askeri ve mülki erkan, kurum müdürleri, siyasi parti, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

14.09.2023 11:57

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 16. Kolordu Komutanı iken, Siirt'e gelişi olan 14 Eylül Siirt'in şeref günü nedeniyle düzenlenen törenle kutlandı.

14 Eylül Siirt şeref günü kutlama törenleri, Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk büstüne çelenk sunumuyla başlayıp, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. Törende Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya tarafından şeref defteri imzalandı. Daha sonra törende, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı.

Kutlama törenlerine; Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya'nın yanı sıra il protokolü, askeri ve mülki erkan, kurum müdürleri, siyasi parti, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Atatürk'ün Siirt'e gelişi şeref günü töreniyle kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement