Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisi Müzik Festivali Başlıyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisi Müzik Festivali Başlıyor

Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisi Müzik Festivali Başlıyor

Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisi (AIMA) tarafından düzenlenen 'AIMA Müzik Festivali', Ayvalıklıları klasik müzik ve cazla buluşturacak. Festival, Ayvalık Belediyesi'nin katkılarıyla ve Sabancı Vakfı desteğiyle 8 Haziran-24 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festivalin açılış konserinde O da Tekfen Brass Band sahne alacak. Festival, 9. yılında da ücretsiz konserlerle devam edecek.

06.06.2023 16:17

Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisi (AIMA) tarafından 2013 yılından beri düzenlenen ve Ayvalıklıları klasik müzik ve cazla buluşturan 'AIMA Müzik Festivali' başlıyor.

Ayvalık Belediyesi'nin katkılarıyla ve Sabancı Vakfı desteğiyle düzenlenen AIMA Müzik Festivali, 8 Haziran-24 Eylül 2023 tarihleri arasında müzikseverlerle buluşacak.

Festivalin açılış konserinde, Berke Buğra Gökkaya, Alper Çoker, Ertuğrul Köse, Kumsal Germen ve Deniz Arda Başuğur'dan oluşan O da Tekfen Brass Band Ayvalık Belediyesi Büyük Park Amfi Tiyatro'da dinleyicilerle bir araya gelecek. 8 Haziran günü saat 20.30'da başlayacak konserde, hem popüler hem de klasik eserlerin bakır üflemeli beşlisi için düzenlemeleri seslendirilecek.

Ayvalık 9. AIMA Müzik Festivali, 24 Haziran'da İlyun Bürkev ve Naz İrem Türkmen ile 29 Haziran'da Nil Kocamangil ve Cem Babacan konserleriyle devam edecek. Konser, halka açık ve ücretsiz olacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Kültür Sanat Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisi Müzik Festivali Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement