Bana Hayatı Yaşanır Kılan Bazı Şeyler Kitabı Çıktı - Son Dakika
Kültür Sanat

Bana Hayatı Yaşanır Kılan Bazı Şeyler Kitabı Çıktı

Bana Hayatı Yaşanır Kılan Bazı Şeyler Kitabı Çıktı

Joshua Mohr'un yazdığı Bana Hayatı Yaşanır Kılan Bazı Şeyler kitabı, Aylak Kitap yayınlarından çıktı.

01.04.2014 04:00  Güncelleme: 07:55

"Mohr akışkan bir gerçekdışılığın topraklarında dolaşıyor. Bu kitabın kışkırtıcı ve sanrılı bir büyüsü var, sizi duvardan duvara çarpıyor."

-Boston's Weekly Dig

Depersonalizasyondan mustarip, otuz yaşındaki Rhonda'nın ayak izlerini süren Bana Hayatı Yaşanır Kılan Bazı Şeyler, cesur bir anlatıma sahip, yaratıcı ve büyüleyici bir ilk roman.

Henüz çocukken annesi tarafından terk edilmiş ve ihmal edilmiş Rhonda; annesinin erkek arkadaşı tarafından istismara uğrar. Yıllar sonra, yetişkin olarak yaşadığı utanç verici bir deneyimin ardından, Rhonda'nın içindeki çocuk ortaya çıkar ve onu sorunlu geçmişiyle yüzleşmeye zorlayacak alışılmadık bir yere götürür.

Joshua Mohr büyüleyici bir üslupla olağanüstü ve unutulmaz bir karakter yaratıyor.

"Joshua Mohr'un Kafka, Lewis Carroll ve Haruki Murakami'yle çok fazla ortak yanı var. Mohr seksten, uyuşturucudan ve yıkımdan daha acayip bir şeye ilgi duyuyor."

-Joshua Furst, The Rumpus

"Bu rahatsız edici kitap, Bukowski fanlarını afallatacak."

O, Oprah Magazine

(Tanıtım Bülteninden)

Yazar: Joshua Mohr

Yayınevi: Aylak Kitap

ISBN: 9786054972029

Boyut: 14.0x21.0

Sayfa Sayısı: 200

Basım Yılı: Mart 2014

Basım Yeri: İstanbul

Cilt Durumu: Karton kapak

Kağıt Türü: 3. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Kültür Sanat Bana Hayatı Yaşanır Kılan Bazı Şeyler Kitabı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement