Bandırma'da Hobi Bahçelerinin Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bandırma'da Hobi Bahçelerinin Açılışı Yapıldı

05.05.2018 16:10

Bandırma Belediyesi tarafından Balıkesir-Çanakkale yolu üzerinde yaptırılan hobi bahçelerinin açılışı gerçekleştirildi.

Bandırma Belediyesi tarafından Balıkesir- Çanakkale yolu üzerinde yaptırılan hobi bahçelerinin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa belediye meclis üyeleri, CHP İlçe Başkanı Atilla Atakay, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan açılışta konuşan Belediye Başkanı Dursun Mirza, maliyeti 4,5 milyon lira olan projede 292 hobi bahçesi bulunduğu söyledi.

Mirza, şunları kaydetti:

"Bugün yine bir büyük projemizin açılışında, tanıtımında birlikteyiz. Toprağı olmayan, yazlıkları olmayan, oralara gidemeyen ekip-biçme hasreti çeken, aynı zamanda stresini toprakla atarak yararlı işlerde kullanmak isteyen insanlarımız için böyle bir projeyi hayata geçirdik."

Tek katlı kulübelerden oluşan ve ekim alanı bulunan hobi bahçelerini aylık 120 liraya kiralayan vatandaşların organik sebze yetiştirip tüketebileceği öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Bandırma'da Hobi Bahçelerinin Açılışı Yapıldı - Son Dakika


Advertisement