Bartın Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında İnci Bankoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı (İBEV) tarafından "Bartın ve Kadın" adlı fotoğraf sergisi açıldı.
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, açılışta yaptığı konuşmada, 32'ncisi düzenlenen geleneksel Bartın Kültür Sanat ve Turizm Festivali etkinliklerinin devam ettiğini söyledi.
Açılan fotoğraf sergisinin, festivale değer kattığını ifade eden Akın, "Sergi Bartın'ın ve Bartın'da kadının bir dönemini, Cumhuriyetin kuruluşundan 1950'lere kadar olan yılları konu alıyor. Bartınlı olarak sergiyi gezerken çok huzur buldum, tarihi anımsadım." şeklinde konuştu.
Konuşmanın ardından Akın ve beraberindekiler serginin açılış kurdelesini kesti.
Son Dakika › Kültür Sanat › Bartın ve Kadın' Fotoğraf Sergisi Açıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?