Camilo'dan Antalya Havaalanında Piyano Sürprizi - Son Dakika
Kültür Sanat

Camilo'dan Antalya Havaalanında Piyano Sürprizi

Camilo\'dan Antalya Havaalanında Piyano Sürprizi

14. Latin Grammy Ödülleri'nin bu yılki sahibi Latin Caz sanatçısı Michel Camilo; Las Vegas'taki ödül töreninin ardından ayağının tozuyla Türkiye'ye geldi.

29.11.2013 10:31

Latin Grammy Ödülü sahibi Camilo'dan Antalya havaalanında piyano sürprizi

14. Latin Grammy Ödülleri'nin bu yılki sahibi Latin Caz sanatçısı Michel Camilo; Las Vegas'taki ödül töreninin ardından ayağının tozuyla Türkiye'ye geldi. Uluslararası Antalya Piyano Festivali'nin kapanış konserini gerçekleştirmek için gelen Camilo'yu Antalya Havalimanı'nda hayranları karşıladı. "What's up" adını verdiği solo piyano albümü ile "En İyi Latin Caz Albümü'" dalında ödülün sahibi olan sanatçı ; havaalanından çıkış yapmadan önce hayranlarına ufak bir resitalde verdi. Festival kapsamında ICF Airports'a konulan piyanolardan birinin başına geçen Camilo, hayranları için "What's Up" albümünde yer alan "Take Five" isimli parçayı çaldı. Camilo daha sonra eşi Sandra ile birlikte havaalanından ayrıldı.

Antalya'da Türkiye prömiyeri gerçekleştirecek

Sanat Yönetmenliğini Fazıl Say'ın yaptığı Uluslararası Antalya Piyano Festivali'nde 30 Kasım gecesi muhteşem bir konserle; Antalya'da Türk izleyicilerin karşısına çıkacak olan Camilo, bu konserde yeni bestesi olan"Piyano Konçertosu No:1"inde Türkiye prömiyerini yapacak. Dünyanın farklı sahnelerinde verdiği konserlerin yanı sıra "Amo Tu Cama Rica"ve "Los Peores Años de Nuestra Vida"gibi filmlerin müziğine de imza atan Michel Camilo; Türkiye'de ilk kez bir orkestrayla birlikte sahne alacak. Bu konserde Camilo'ya Türkiye'nin en değerli orkestra şefleri arasında yer alan Gürer Aykal yönetimindeki Antalya Devlet Senfoni Orkestrası eşlik edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Camilo'dan Antalya Havaalanında Piyano Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement