Çanakkale Yolun Sonu Forum İstanbul Açıkhava Sineması'nda - Son Dakika
Kültür Sanat

Çanakkale Yolun Sonu Forum İstanbul Açıkhava Sineması'nda

Çanakkale Yolun Sonu Forum İstanbul Açıkhava Sineması\'nda

1. Dünya Savaşı sırasında Çanakkale Cephesi'nde yaşananları konu alan 'Çanakkale Yolun Sonu', 2-3 Ağustos'ta Forum İstanbul Açıkhava Sineması'nda.

29.07.2013 16:51

Forum İstanbul'da açık havada film keyfi kaçmaz!

Forum İstanbul'da Ramazan ayı ve Şeker Bayramı boyunca süren açık hava sinema gösterimleri, 2013 yılının başarılı filmlerinden Çanakkale Yolun Sonu ile devam ediyor.

Çanakkale Savaşı'nda yaşananları konu alan film, isimsiz kahramanlar üzerinden Çanakkale Cephesi'ni, orada yaşananları ve bu dramatik öyküyü yepyeni bir bakış açısıyla anlatıyor. Görsel efekt ve uygulamalarıyla dikkat çeken film, Çanakkale Cephesi'nde yaşananları tüm gerçekliğiyle gözler önüne seriyor.

Başrollerinde Berrak Tüzünataç, Fikret Yıldırım Urağ, Gürkan Uygun, Stephen Chance ve Umut Kurt'un oynadığı filmin yönetmenliğini ise Serdar Akar ve Kemal Uzun üstleniyor.

Sadece ilk üç gününde 131.9207 kişi tarafından izlenen ve vizyonda kaldığı 15 hafta boyunca 665.168 kişiye ulaşan Çanakkale Yolun Sonu, 2-3 Ağustos tarihlerinde saat 21.15'te Forum İstanbul ziyaretçileriyle buluşuyor.

Açık havada sinema keyfi, bayramda da devam edecek

Forum İstanbul Açıkhava Sineması'nda, 8-9-10 Ağustos tarihlerinde Cem Yılmaz'ın CM101MMXI Fundamentals filmi gösterilecek.

Açık havada sinema keyfini yaşamak için tek yapmanız gereken, Forum İstanbul mağazalarından 10 Ağustos'a kadar gerçekleştirdiğiniz 25 TL değerindeki alışverişinizin fişiyle sinema davetiyenizi almak…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Çanakkale Yolun Sonu Forum İstanbul Açıkhava Sineması'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement