Çankırı'da "Kültürel İzler Sergisi" Açıldı - Son Dakika
Kültür Sanat

Çankırı'da "Kültürel İzler Sergisi" Açıldı

Çankırı Karatekin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan "Kültürel İzler Sergisi", açıldı.

31.12.2015 11:01

Çankırı Karatekin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan "Kültürel İzler Sergisi", açıldı.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alaybey Karoğlu, Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu'ndaki açılışta yaptığı konuşmada, öğrencileri ortaya çıkardıkları eserlerden dolayı kutladı.

Bu tür etkinliklerin önemine değinen Karoğlu, "Öğrencilerin çalışmalarından oluşan sergiler, kendi çalışmalarını başkalarının gözünden görmesini sağlar. Bu nedenle önemli işlevleri vardır" dedi.

Neolitik dönemden itibaren Anadolu topraklarında yaşamış çeşitli uygarlıkların gelişim çizgisi içerisinde bıraktıkları kültürel izlere yer verilen sergide 25 eser bulunuyor.

Serginin açılışına Çankırı Karatekin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi  Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Nurgül Begiç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Bedriye Karakoç, Çankırı Şehit Erdem Öztürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tansel Yılmaz, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Çankırı'da 'Kültürel İzler Sergisi' Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement