Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Neşet Ertaş'ı anarak vefatının 11. yılını yad etti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Kültür Sanat

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Neşet Ertaş'ı anarak vefatının 11. yılını yad etti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Neşet Ertaş\'ı anarak vefatının 11. yılını yad etti
25.09.2023 13:27  Güncelleme: 13:28

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türk halk ozanı Neşet Ertaş'ı vefatının 11. yılında rahmet ve özlemle anarak, geleneksel müziğimizin köklü mirası içindeki müstesna yerini ve eşsiz sanatını her daim hatırlayacaklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türk halk ozanı Neşet Ertaş'ı vefatının 11. yılında andı.

Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Türk halk müziğinin usta ismi, Bozkırın Tezenesi, büyük usta Neşet Ertaş'ı ebediyete irtihalinin 11. yılında rahmet ve özlemle yad ediyorum. Geleneksel müziğimizin köklü mirası içindeki müstesna yerini ve eşsiz sanatını her daim hatırlayacağız." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Neşet Ertaş'ı anarak vefatının 11. yılını yad etti - Son Dakika


Advertisement