Dans Eğitmenlerinin Şovu - Son Dakika
Kültür Sanat

Dans Eğitmenlerinin Şovu

Dans Eğitmenlerinin Şovu

Bodrum'da profesyonel dansçıları yetiştiren Viva Dans Kulübü kuruluşunun 7'nci yıldönümünü kutladı.

04.02.2013 11:32  Güncelleme: 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, ulusal ve uluslararası birçok başarıya imza atan ve bünyesinde profesyonel dansçıları yetiştiren Viva Dans Kulübü kuruluşunun 7'nci yıldönümünü kutladı.

Bodrum Maya Otel'deki kutlamaya İstanbul, İzmir, Ankara ve Antalya'daki dans kulüplerinden gelen eğitmenler yaptıkları şovlarla izleyenleri hayran bıraktı. Gecede, İzmir Clave Dance'ten İlyas Mustafa ve partneri Pınar Uzakgiden, İzmir Viento Dance'ten Denizhan Mersinoğlu ve partneri Evrim Mersinoğlu, İstanbul Depo Dans'tan Türkiye 3'üncüsü Ersin Altaş ve partneri Hande Atalay, Antalya Los Diablos'tan Emre Çay ve partneri Esin Teke, İstanbul One Dance'ten Utku Oylun ve partneri Buşra Arıcı ve Ankara Trio Dans'tan Şenol Vefa Gündüz ve partneri Nur Özkan çiftleri performanslarını sergiledi.

Viva Dans Kulübü Müdürü ve dans eğitmeni Tan Önder, "Bu 7 yıl içsinde kulübümüzün dansçıları birçok başarıya imza attı. Gerek uluslararası gerek Türkiye klasmanında Bodrum'a çok sayıda madalya ve kupa kazandırdı. 1-3 Mart günlerinde Romanya Salsa Festivali'ne, 4-7 Nisan günlerinde İstanbul 2'nci Uluslararası Dans Festivali'ne katılacağız. Ayrıca, her perşembe günü Turgutreis Boom Cafe'de 21.30-01.00, cumartesi günleri Bodrum Maya Otel'de 21.30-01.00 saatleri arasında dans gecelerimiz devam ediyor. Herkes dans gecelerine katılabilir" dedi. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Kültür Sanat Dans Eğitmenlerinin Şovu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement