Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Nevşehir'de Konferans Verdi - Son Dakika
Kültür Sanat

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Nevşehir'de Konferans Verdi

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Nevşehir\'de Konferans Verdi

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde 'O'nun yolunda Dosdoğru Ol!' konulu konferans verdi. Konferansa NEVÜ Rektörü, Nevşehir Belediye Başkanı ve Nevşehir İl Müftüsü de katıldı.

02.10.2023 12:16  Güncelleme: 12:20

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde (NEVÜ) 'O'nun yolunda Dosdoğru Ol!' konulu konferans verdi.

Nevşehir İl Müftülüğü tarafından Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi'nde Diyanet Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen'in konuşmacı olarak yer aldığı 'Peygamberimiz, İman ve İstikamet' konulu konferans düzenlendi. Konferansa; NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir İl Müftüsü Kazım Güzel, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, davetliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı ve ardından Kur'an Kursu öğreticisi Lütfi İlhan'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan konferansın açılış konuşmasını Nevşehir İl Müftüsü Kazım Güzel yaptı. Güzel konuşmasında Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı 'Peygamberimiz, İman ve İstikamet' temasıyla idrak ettiklerini söyledi. 'O'nun yolunda Dosdoğru Ol!' başlığı adı altında konferans veren Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen; alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed (S.A.V.) ve sahabelerin hayatlarından örnekler verdi.

Konferans sonunda Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ve Nevşehir İl Müftüsü Kazım Güzel tarafından 2023 yılı Ramazan Ayı içerisinde hatimle teravih namazı kıldıran görevlilere belge verildi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Nevşehir'de Konferans Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement