Dormen Tiyatrosu "Bir Zamanlar Gazinoda" ile Ayvalık'taydı - Son Dakika
Kültür Sanat

Dormen Tiyatrosu "Bir Zamanlar Gazinoda" ile Ayvalık'taydı

Dormen Tiyatrosu "Bir Zamanlar Gazinoda" ile Ayvalık'taydıBALIKESİR - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Haldun Dormen'in yazdığı "Bir Zamanlar Gazinoda" adını taşıyan oyununa beklenen ilgi gösterilmedi.

23.07.2017 08:59

Dormen Tiyatrosu "Bir Zamanlar Gazinoda" ile Ayvalık'taydı

BALIKESİR - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Haldun Dormen'in yazdığı "Bir Zamanlar Gazinoda" adını taşıyan oyununa beklenen ilgi gösterilmedi.

Kültür ve Sanat'ın başkenti olmaya namzet ve tiyatro, sinema, el sanatları, resim, heykel gibi birçok alanda pek çok sanatçının bulunduğu Ayvalık'ta, Haldun Dormen gibi bir sanatçının tiyatro oyununa ilgi gösterilmemesinin yadırgandığı öğrenildi.

Ayvalık Belediyesi'ne ait Açık Hava Tiyatrosunda sergilene oyunda; 89 yaşındaki usta oyuncu Haldun Dormen'e eşlik eden başrol oyuncusu Kerem Atabeyoğlu'nun kısa bir süre önce rahatsızlanması ve halen tedavi altında bulunması nedeniyle Atabeyoğlu'nun yerine oyunun yönetmeni Ali Altuğ rol aldı.

Usta oyuncular; Ruhsar Öcal, Almila Uluer Atabeyoğlu'nun yanı sıra Caner Tör, Murat Terzi, Murat Buyruk, Cansel Şanlı, Ece Arlı, Başak Burcu Ceylan ve Fatih Aslan'ın rol aldığı 2 perde komedi oyunun yönetmenliğini ise Ali Altuğ yaptı.

Yıllar önce yaptıkları tüm oyunlarla izleyenleri kırıp geçiren, herkesin gönlünde taht kurmuş iki eski komedyenin şöhretinin artık geçmişin tozlu sayfaları arasında kalmasının ardından, geçmişte yaşanan tatsız bir olaydan dolayı bir gece yollarını ayıran ve yıllarca bir daha asla görüşmemiş olan iki eski komedyenin yıllar sonra hiç beklenmedik bir anda gelen teklifle yeni bir proje için tekrar bir araya gelmesini konu eden oyunu 100 civarında sanatsever izledi.

Dormen Tiyatrosu "Bir Zamanlar Gazinoda" ile Ayvalık\'taydı
Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Dormen Tiyatrosu 'Bir Zamanlar Gazinoda' ile Ayvalık'taydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement